güzel olsalar ne fayda anca bakakalırız bu hayata sadece izlemeye gelmişizRumen kızlarını gösterip durdu kamera çok güzeller cidden
Çok güzeller cidden izliyoruz dost napalim 😭güzel olsalar ne fayda anca bakakalırız bu hayata sadece izlemeye gelmişiz
Penguen reise ağladın mı doğru söylegüzel olsalar ne fayda anca bakakalırız bu hayata sadece izlemeye gelmişiz
Sana nisantasinda oturmayi,burada yasamayi oneriyorumgüzel olsalar ne fayda anca bakakalırız bu hayata sadece izlemeye gelmişiz
yok dost ama gurur duydum,motive oldum 🙏🏻Penguen reise ağladın mı doğru söyle
hedefim nişantaşı ozaman 😂Sana nisantasinda oturmayi,burada yasamayi oneriyorum
Türk takımlarına karşı ne hikmetse görece zayıf bile olsa rakiplerine oynayasım geliyor. Çünkü Türk takımlarının kadro değerlerinin şişirme olduğunu biliyorum. Avrupada 40 milyon euroluk bir takım, 280 milyon euroluk Fenerle dişe diş oynar. Hatta bunlar gider Vardar'a, Östersunds'a falan elenirlerBi ust turda elenir kim gelirse
Puh ve ingilizler çıkmışPl de 17. Küme düşmemeye oynuyor onuda gecemeyeceksek avrupada devam etmenin anlamı kalmaz
Gecemiyorsak devam etmenin anlamı yok yarı final final harici herhangi bir sonuç başarı sayılmazPuh ve ingilizler çıkmış