Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Sahasında Kasımpaşa ile Karşı Karşıya Gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
54
28
Bu takım 2.ci sırada olduğuna inanmiyom şahsen kayıttan oynatıp adamları hayatta tutuyorlar yoksa atak bile yapamayan bir takım nasıl 25 galibiyeti olur sacma

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,983
19,886
113
Tam şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladık derken
Skriniar Çağlar Osterwolde 3 ü birden sakatlanıyor Fenerbahçe şansı bu olsa gerek bu takımda var üzerinde kara bulutlar
Yönetim elde orta saha bolluğu varken gitti Orta saha aldı stoper almadı şimdi çeksin acısını

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
54
28
Taraftarlar a uzuluyom gerçek sanıyorlar herşeyi bu Fenerbahçe belki ortadan 6 7 yıl önce kayboldu simülasyon dan yayın yapiorlar adamları ligde tutuyorlar başka açıklaması yok böyle oynayan bir takımın yeri 7 8.ligden assasi değil dengi orası ben Süper ligde böyle bı takım oluşuna inanmiyom yani ben komsularimi alsam feneri havada karada 8 9 tane atarız bunela

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
54
28
Yok 10 -0 fenerin gol atma şansı imkanı yok atarsa bilinki şikeden başka birşey deildir bu orospu çocukları topu daha ilk görüşleri daha 5 gol dionuzya helal

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,739
4,314
113
PIJQJAUWAKWĞSÖWPZŞPWÖAPAZÖSPZÇAPZÖĞSZÇŞSZWPALSLZÖSŞÖSLÖXLSÖXLDSÖSPZÖWPSÖAPZÖSPZÖSPZÖSPZÖĞWSÖSŞZLSPSŞSPSÖSLDIOEWPSLSPXJDKSLSĞSPDILSPXLEOSPŞSLWLXLEPEPSŞWOSKKWJDKSŞWLSDJJDMWŞWPDKDÖSLEŞSLFMDÖŞELDLDÖSÖELDKDKDÖELKDDKŞWPOXKKLEEIIDDLPEEOKDLDLEEO

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,771
1,065
113
Ahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahdhshhshsjsjoeidjsnjsjsjsjshshejieiejsjsksknsnanansnjsjsjsjsjjsjsjsjksksmejeueieiiejsjsjsjjsjsjsjjsjsjsjsjjsjs

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,319
1,782
113
bambaşka bir takım ya önce üzüyor sonra gol yiyor eğlendiriyor mükemmel bir camia fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...