- 1,209
- 399
- 83
Anladım
Anladım tamam2.0 yeniliyor dost ben 3.0 fener kazanır yorumuna oyle dedim
Anladım tamam2.0 yeniliyor dost ben 3.0 fener kazanır yorumuna oyle dedim
Maç bitmeden konuşma la durKuşun kanadını kırdılar ucamadıuu
Maç bitmeden büyük konuşmayalım şimdi 2 kırmızı görür rizeKuş ucmuyor knk küsmüş
Fenerbahçe 4 0 yener diyenler nerede bu kuşcuklarrrrr
Münakaşa istemiyoruz..Kuşun kanadını kırdılar ucamadıuu
Kanka hakem yine feneri kollamadigi sürece Rize vermez gibiDostum ben değilim ama fenerli de değilim de daha dk 20 be dost dünkü bizim maça döner bu maç erken daha 😁
Olabilir ama ikinci yarı penaltı kesin bence fener için tabi ondan sonra goller yağmur olur artık yada ters köşe Rize 3 lerde herkesi bu hafta yaktılar dostumKanka hakem yine feneri kollamadigi sürece Rize vermez gibi
Ne dedi ne dediFener yener kardesm 😂😂
Ne dedi ne dedi 🤣Fener yener kardesm 😂😂
Bakalım ne olacak bekliyoruz ikinci yarıyı. Fener fena basıyor. Rize kontra çıkıyor.Olabilir ama ikinci yarı penaltı kesin bence fener için tabi ondan sonra goller yağmur olur artık yada ters köşe Rize 3 lerde herkesi bu hafta yaktılar dostum
Kahkaha attımee hani bu nasıl maç rizeye kırmızı fenere penaltı yok
Aynen aynenMaç bitmeden büyük konuşmayalım şimdi 2 kırmızı görür rize
İki golde nizami sıkıntı yok. Tertemiz goller. Ayrıca 2 hafta önceki asensionun pozisyonu kırmızı kartİlk gol öncesi frede faul var 2. Gol adamın eli kapalı serbest vuruş verdi ulan gsliler halen daha Rize ye 2 kırmızı fenere penaltı verecekler diye ağlıyorsunuz 😂
Merak etme tff başkanı arkanızda bişeyler ayarlar ikinci yarı sizeİlk gol öncesi frede faul var 2. Gol adamın eli kapalı serbest vuruş verdi ulan gsliler halen daha Rize ye 2 kırmızı fenere penaltı verecekler diye ağlıyorsunuz 😂
Burdayim dostum helal olsun birazdan sansiz fener bence ilk golde net faul vardı tabi bahane degil üzerine 2 geldi ama rize iyi oynadi yarıBu mesajıma gulen arkadaş nerede🤣🤣 @Gokhandgnc35