Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Alexander Sörloth

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Galatasarayda Osimhen olmasa Fener geçen sene zaten şampiyondu. Bu sene de önde götürüyordu. Adam çok büyük topçu. Sörloth bile yanında sinek kalır
Osimhen iyi gölcü ise niye büyük takımlara gitmiyor hiç değilse sörloth büyük takımda oynuyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Galatasarayda Osimhen olmasa Fener geçen sene zaten şampiyondu. Bu sene de önde götürüyordu. Adam çok büyük topçu. Sörloth bile yanında sinek kalır
Osimhen iyi topçu ama 75 milyon edecek topçu degil max 30 milyon değerinde. Sorloth fenere devre arası gelirse gol sayısında osimheni geçer

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,265
113
Osimhen iyi gölcü ise niye büyük takımlara gitmiyor hiç değilse sörloth büyük takımda oynuyor
Nick name isminden anladığım kadarıyla sen de benim gibi Fenerlisin. Şunun zıttını iddia edebilir misin. Geçen sene kazma En Nesri Gs'de, Osimhen Fb'de olsa biz gözü kapalı şampiyonduk

Birbirimizi kandırmayalım. Adam büyük topçu. Gs 75 m euro bonservisine verdi ve bu yazın isterse en kötü o paralara gönderir. Kapısında bekleyen Psg, Chelsea, İnter gibi elit kulüpler var. İyi mal sana zarar ettirmez ama kötü maldan hep zarar edersin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,265
113
Osimhen iyi topçu ama 75 milyon edecek topçu degil max 30 milyon değerinde. Sorloth fenere devre arası gelirse gol sayısında osimheni geçer
Adam Napoli şampiyon olduğunda Kvara ile birlikte takımı sırtlıyordu. Sörloth İtalya liginde 1 sezonda 26 gol atsın da görelim. Ayrıca adamın piyasası bu ve iddaa ediyorum ki Gs Osimhen'i bu yazın satarsa en kötü o paralara alabilmek için kulüpler kuyruk olur. Premier ligde ne kazmalara ne bonservisler veriliyor. Psg, Chelsea gibi kulüpler Osimhen için o paralara çok rahat kıyarlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,467
22,286
113
sorloth kim aq osimhen güncel dünyanın en iyi 3 santraforundan biri hatta haalandtan daha iyi cityde 6 pasta goal atmakta ne var mal olmayin beni koysalar bende cityde her sene 20 30 atarım adamlar zaten her maç 60-70 dakıka karşı kalenin önünde altıpasta pas çeviriyorlar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,742
1,381
113
Adam Napoli şampiyon olduğunda Kvara ile birlikte takımı sırtlıyordu. Sörloth İtalya liginde 1 sezonda 26 gol atsın da görelim. Ayrıca adamın piyasası bu ve iddaa ediyorum ki Gs Osimhen'i bu yazın satarsa en kötü o paralara alabilmek için kulüpler kuyruk olur. Premier ligde ne kazmalara ne bonservisler veriliyor. Psg, Chelsea gibi kulüpler Osimhen için o paralara çok rahat kıyarlar
Kanka sörloth'un 23-24 sezonunda ispanya liginde çok golü var 34 maçta 26 gol atmış ki ispanya ligi daha sert bir lig.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,906
29,803
113
Osimhen için topçu değil diyenler görüyorum. Allah'ım ben ne günah işledim de şu devre denk geldim

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,580
1,728
113
Hiç beğenmediğim bir topcu guiza gibi 20 tane kaçırıp 1 tane ancak atıyor malesef

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,265
113
Kanka sörloth'un 23-24 sezonunda ispanya liginde çok golü var 34 maçta 26 gol atmış ki ispanya ligi daha sert bir lig.
İtalyada 20 atan İspanyada 30'u bulur bence. Juventus, Roma gibi futbol katili takımlar var İtalyada. Tek dertleri biz kapanalım golü de bir şekilde bulur 3 puanı alırız mantelitesi çok yaygın İtalyan futbolunda

Roma ve Juvenin bir maçını izlesem bilet paramı geri isterdim. Conte ve Allegri de savunmayı önceleyen hocalar. Milli takım bazındaki düşüşleri de kafayı savunmaya takmalarından zaten. Kıçlarını yırtsalar hiçbir zaman bir İspanya olamayacaklar. Ama her zaman dünya çapında stoper çıkartırlar

Son düzenleme: