Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Alexander Sörloth

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Dostum çevrende sohbet edecek biri var mı? Bunu dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlama. Garip garip şeyler çıkıyor sürekli senden. Otururken mi, tuvalette mi aklına geliyor bilmiyorum ama bi berbere fln git içini boşalt bence.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Dostum çevrende sohbet edecek biri var mı? Bunu dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlama. Garip garip şeyler çıkıyor sürekli senden. Otururken mi, tuvalette mi aklına geliyor bilmiyorum ama bi berbere fln git içini boşalt bence.
Yok kanka Alexander sörloth iyi oyuncu seviyorum bu adamı gelmesini isterim niye dalga olsun trabzonspor oynadığı zaman beğeniyordum adamı çok faydalı olur fenerbahce ye

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
811
113
bu lafın neresi garip birader ne demiş mbappe fenere mi demiş

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Şampiyonluk için gelmesi şart Jhon duran napri Konya maçında gol bile atmadi

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,047
5,145
113
Sorloth Avrupa hayaliyle trabzondan ayrıldı zaten iyi seviyede şu an sanmıyorum Bidaha şu aşamada türkiyeye döneceğini hele ki dünya kupasında piyasa yaparsa daha da zor bi transfer olur

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
İyi oyuncu da pahalı o kadar para çok yav ama bu en nesri essegini göndermek lazım duran da sürekli ilk 11 oynayacak gibi durmuyor sürekli triplerde aq kesin forvet alacaklar ama belli

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Sorloth Avrupa hayaliyle trabzondan ayrıldı zaten iyi seviyede şu an sanmıyorum Bidaha şu aşamada türkiyeye döneceğini hele ki dünya kupasında piyasa yaparsa daha da zor bi transfer olur
Hersey paraya bakar kanka boş muhabbet keremi satın aldik ya çok para verip benfica bizi kazık attı

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,615
3,263
113
Alexander sörloth gelicek galiba ara transferde kesin galiba gelirse iyi olacak şampiyon olmak için inşallah gelir
Galatasarayda Osimhen olmasa Fener geçen sene zaten şampiyondu. Bu sene de önde götürüyordu. Adam çok büyük topçu. Sörloth bile yanında sinek kalır

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Galatasarayda Osimhen olmasa Fener geçen sene zaten şampiyondu. Bu sene de önde götürüyordu. Adam çok büyük topçu. Sörloth bile yanında sinek kalır
Osimhen kim kardeşim Avrupa da ne yapıyor Alexander sörloth real madrid maçında barcelona bile gol atmış adam

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
714
113
Kesin GS alır bak gör FB talip oluyor GS alıyor GS talip oluyur FB alıyor adam eski TS li sorarsa kime gıdım diye TS ye GS ye git derler

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,429
3,548
113
Galatasarayı maçı var galiba atletico madrid ile o maça dikkat et Osimhen birsey bile yaparmaz