Turuncu siyah varsa başkana da alalım bir tane açar başkanımı o renkler 😂😂
Dün Galatasaray ile sevindik bugün Fenerbahçe ve Samsunsporumuza başarılar diliyorumEkli dosyayı görüntüle 936560
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İngiltere temsilcisi Nottingham Forest ile deplasmanda karşılaşacak.
City Ground'da oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek.
Mariani'nin yardımcılıklarını İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni yapacak.
Karşılaşmanın 4. hakemi ise Matteo Marchetti olacak.
Güle oynaya atarlar yüklü denenmezValla bu tip durumlarda çok ters sonuçlar çıkabiliyor o yüzden her sonuç çıkabilir dostum. Eksiklerin hepsini bende yazdım ama bazen 1 takımın tam kadro ve çok formda hali yenilebiliyorken birsürü eksik ile çok ekstrem skorla kazanabiliyor. Bu maçta en olağan şey bence çok kısır bir maç, fener Avrupa'yı zaten kafadan çıkarmış ilk maçta gördük, bu mactada bitsede gitsek modunda olur, nott'da öyle oynar bence. 1.5 alt 2.5 alt en ideali gibi
Kadroya baktımda fener bi 3 daha yer bugün dahası da olur ama pereira eski takımına ayıp olmasın diye 3 ten sonra takımı çeker
İki takımda yedek ağırlıklı. Muhtemel sonuç
Houston ses ver burdamısın, 17 oran oyna baliye tatile gitSana 3 mac vericem oda hayvan dostu oldugun icin benden bi mama verirsin kedilere kopeklere
Fenerbahçe iy 0.5 üst 2.6 oran
Samsunspor iy 1.5 gol üst 2.4 oran
Kizilyildiz iy 1.5 gol ust 2.7 oran
17 oran
Ben sana ilkte ne dedim birader cok biliyonuz ya bu iddayi 😄😄😄Houston ses ver burdamısın, 17 oran oyna baliye tatile gitedirneden geri döndüm evde kedi köpekler yorgan kemiriyor açlıktan
Demiştim demeyi sevmiyorum ama çok iddaali konuştun suana kadar 2/0 FB maçı tutarsa 3/1 olur