Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe 3-0 Kaybettiği İlk Maçın Rövanşında İngiliz Ekibi Nottingham Forest'a Konuk Olacak

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Ben son olarak konuya geri döneyim.
İstatistikler ve oyuncu verileri %100 maç sonucunu etkilemez ama %51 ihtimal ile şaşırtmaz.
Fenerbahçe bu maçta sadece isim olarak Fenerbahçe.
Takımda stoper kalmadı hepsi sakat, genç birisi var sadece.
Kalede ise 3.kaleci olacak, Ederson kafadan sakat, Mert statü gereği yok FIFA listesinde olmadığı için. Ben kaleyi pek eksik olarak görmüyorum Ederson varken zaten kaleyi bulan 10 suttan 9 u gol oluyordu, bugün ki kalecimiz istesede ondan daha kötü olamaz.
Forvet ise... Rolando ve Messi'nin bile kıskandığı bütün takımların almak için birbirine girdiği kanlı bıçaklı olduğu Sıddık var sadece. Hard Trick yapar anca :)
Bir Fenerbahçeli olarak takimima bu kadar özeleştiri yapabiliyorum. Futbol bu her sonuca açık ama normal şartlarda gol atmamız bile çok zor. Korner, kart bunları düşündüm ama hepsi çok riskli bu maçta. En iyisi sadece izlemek

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
3,678
113
Hangi maç dost hangisi fener maçını kastediyorsan oynama daha iyi
Fenerbahçe'de çok eksik var reis Nottingham Forest kendi evinde oynayacak 2 gol atar gibi 🧐
Ben son olarak konuya geri döneyim.
İstatistikler ve oyuncu verileri %100 maç sonucu etkilemez ama %51 ihtimal ile şaşırtmaz.
Fenerbahçe bu maçta sadece isim olarak Fenerbahçe.
Takımda stoper kalmadı hepsi sakat, genç birisi var sadece.
Kalede ise 3.kaleci olacak, Ederson kafadan sakat, Mert statü gereği yok FIFA listesinde olmadığı için. Ben kaleyi pek eksik olarak görmüyorum Edersin varken zaten kaleyi bulan 10 suttan 9 u gol oluyordu, bugün ki kalecimiz istesede ondan daha kötü olamaz.
Forvet ise... Rolando ve Messi'nin bile kıskandığı bütün takımların almak için kanlı bıçaklı olduğu Sıddık var sadece. Hard Trick yapar anca :)
Bir Fenerbahçeli olarak takimima bu kadar özeleştiri yapabiliyorum. Futbol bu her sonuca açık ama normal şartlarda gol atmamız bile çok zor. Korner, kart bunları düşündüm ama hepsi çok riskli bu maçta. En iyisi sadece izlemek
Sağolun dostlar fikirleriniz için

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Fenerbahçe'de çok eksik var reis Nottingham Forest kendi evinde oynayacak 2 gol atar gibi 🧐
Haftasonu Liverpool a karşı çok iyi oynadılar son dakikada yenildiler, takım gerçekten çok formda, sadece oranlar çok hızlı şekilde düşüp çıkıyor onu çözemedim, kafam karıştı.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
İngiliz takımları iyi reis lig farkı çok net oluyor böyle maçlarda..
Tabii ki öyle dost, biz 3 yediğimizde İngiltere'nin son sıralarındaki takıma yenildi diye alay edenler oluyor ama İngiltere'nin sonuncusunu bizim Super ligde ilk 3 e oynar. Bariz kalite farkı var ve adamları izlerken başımız dönüyor sağlı sollu atak. Biz Mehter gibi 2 ileri 1 geri, Kasımpaşa maçında ayağına en çok top değen oyuncu Ederson... İleri değil geriye oynuyoruz :)

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Hele ki kondisyon falan çok fark var, kadiköyde ki maçta çok bariz belli oldu dost
Bizim ciğersiz dediğimiz Tuncay Şanli İngiltereye transfer olduğunda ilk antrenmanda kustum, Yahu siz Türkiye de ne antrenmanından bahsediyorsunuz demişti :)

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
3,678
113
Bizim ciğersiz dediğimiz Tuncay Şanli İngiltereye transfer olduğunda ilk antrenmanda kustum, Yahu siz Türkiye de ne antrenmanından bahsediyorsunuz demişti :)
Evet o röpartajını izlemiştim Tuncay'ın, hatta felix magath diye antrenörleri varmış adam tepeye çıkarıp futbolcuları aşağıya doğru koşturtuyormuş 🤣

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Ben bu maça oynarsam uzulmeyecegim rakamda iy 0.5 alt veya ms 1.5 alt oynarım

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Evet o röpartajını izlemiştim Tuncay'ın, hatta felix magath diye antrenörleri varmış adam tepeye çıkarıp futbolcuları aşağıya doğru koşturtuyormuş 🤣
Tepeye çıkarırkende bileklerine ağırlık bağlıyorlarmış :) bizimkiler antremanda ortada sıçan oynuyor