- 2,689
- 1,870
- 113
Dostum senin parayı atamadık ya la uzun süre gelmeyince para tükendi çok dağıttım ama atıcam hallederim meraklanma 🥺 yanlış düşünmeyesin hakkımda sakınbol şans
ne zaman müsait olursan müsait olmaz isen de canın sağolsunDostum senin parayı atamadık ya la uzun süre gelmeyince para tükendi çok dağıttım ama atıcam hallederim meraklanma 🥺 yanlış düşünmeyesin hakkımda sakın
Şu forumda hiç sohbet etmediğim lakin kalbinin temizliğine güvendiğim 2-3 adamdan birisin. Seninle reelde arkadaş olanlar çok şanslıdırDostum senin parayı atamadık ya la uzun süre gelmeyince para tükendi çok dağıttım ama atıcam hallederim meraklanma 🥺 yanlış düşünmeyesin hakkımda sakın
İnce düşüncen için çok teşekkürler dost günün güzel geçsin 😍👋Şu forumda hiç sohbet etmediğim lakin kalbinin temizliğine güvendiğim 2-3 adamdan birisin. Seninle reelde arkadaş olanlar çok şanslıdır
Bol bol şanslar dost
teşekkğrler dstum riza macında iy gol olmazsa kupon gidici battık gibi dk 6 da kırmızı çıkıyor 1 gol atsalardı keşke :/Bol bol şanslar dost
Umarım gelir devam eder dostteşekkğrler dstum riza macında iy gol olmazsa kupon gidici battık gibi dk 6 da kırmızı çıkıyor 1 gol atsalardı keşke :/
bitiyor dost patladık sağlık olsunUmarım gelir devam eder dost