Peki nasıl geçmeyecek kanka 😂😂😂65 sayıyı geçmezse var bı umut
Olacak biseyler sabır et birazPeki nasıl geçmeyecek kanka 😂😂😂
Baktım çok kilo var sende sağlığın için yaptım😆Sen beni
Aç bıraktın dün gece alacağım olsun bizde salça olmaz kanka bol tereyağlı İskender olur ayıpsın 😍😍😅😅
2 dk kurursa barem 115 e düşer la cmcmmİlk yarı bitene kadar iki dk kurusun yeterli...
İyi tamam beniBaktım çok kilo var sende sağlığın için yaptım😆
100 yıllık garibanlik bugün sona eriyor 🤗😆🤣
Neden acaba75,5 1. Çeyrek baremden 63 çıktı 2. Per 63 çıkmamalı bol şanslar
Haylan paraları yemedin demi geri verdik deme sakın 😆😆Baktım çok kilo var sende sağlığın için yaptım😆
100 yıllık garibanlik bugün sona eriyor 🤗😆🤣
Bol şans hilbeti ne yaptın 2500 yaptım ben ya bunu 1000 lira yatırım diyor birkat çevrimi var 2500 yapıyorsun bin liraya sabitliyor 1000 lira yatırıyorsun bir de
Kardo bide ana para bonus 1x çevir diyor düzenbaz gibi yatırım yapılmaz orayaBol şans hilbeti ne yaptın 2500 yaptım ben ya bunu 1000 lira yatırım diyor birkat çevrimi var 2500 yapıyorsun bin liraya sabitliyor 1000 lira yatırıyorsun bir de
Muroo hgBol şans hilbeti ne yaptın 2500 yaptım ben ya bunu 1000 lira yatırım diyor birkat çevrimi var 2500 yapıyorsun bin liraya sabitliyor 1000 lira yatırıyorsun bir de
Ben ekranları aldım bilerek inkar ederse bunları yapıştırırım her yereKardo bide ana para bonus 1x çevir diyor düzenbaz gibi yatırım yapılmaz oraya