- 9,460
- 3,633
- 113
Bol şanslar
Ekli dosyalar
-
257 KB Görüntüleme: 8
tüpçüden oynarsan portolu portosuz varyasyon ve toplam oranlar tüpçudenEkli dosyayı görüntüle 925638
buda benden olsun

Knk ben fener dışı üst dedim 😂😂😂😂 böyle oynamissin belki böyle gelir bol sans teşekkür ederim
Sana da kankaEkli dosyayı görüntüle 925645
Bol Şanslar kanka
Al Hilal al ahliDostlar güvendiğiniz 3 maçlık kombine yazın 4 adet 250tl kupon yapacam kazanan kupon yarı yarıya paylaşıyorum.
4 kupon yapılınca konu altında etiket atarak paylaşacağım. Bir siteden çekim bekliyorum gelince atar yaparız. 20:00 sonrası maçları seçin ve rica ediyorum 8-10 oran gibi 1,20
Oran gibi saçmalıklar etmeyin 😅
HEPİMİZE BOL ŞANSLAR 👋
Bol sans herkese @fearjr1992
Bol şanslar gardaşım@tahir1603 kankamin kuponla karismis yabanciya gitmez bu da icerde insallahEkli dosyayı görüntüle 925648Bol şanslar gardaşım
Dostlar güvendiğiniz 3 maçlık kombine yazın 4 adet 250tl kupon yapacam kazanan kupon yarı yarıya paylaşıyorum.
4 kupon yapılınca konu altında etiket atarak paylaşacağım. Bir siteden çekim bekliyorum gelince atar yaparız. 20:00 sonrası maçları seçin ve rica ediyorum 8-10 oran gibi 1,20
Oran gibi saçmalıklar etmeyin 😅
HEPİMİZE BOL ŞANSLAR 👋

Bulamadım meto hakkını helal et limit bitti@fearjr1992 bizim Düldül kupon hoşuna gitmedi sanırım![]()
Piii sana Gelirde pişman olursun inşallahBulamadım meto hakkını helal et limit bitti
Ne bilim denk gelmiş valla ahsjjdKnk ben fener dışı üst dedim 😂😂😂😂 böyle oynamissin belki böyle gelir bol sans teşekkür ederim