- 21,681
- 2,651
- 113
Sapla gelsinArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Sapla gelsinArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Ya sana neden ayrı ulaşayım ne yapmamı bekliyorsun 250Bana ayrı ulascan demi
kesene bereket dostArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Bol şansHedef yok elimizden geldiğince ulaşmaya çalışalım.
Allah rahatlık versin dostArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Bol şanslar kralHedef yok elimizden geldiğince ulaşmaya çalışalım.
GüzelArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Sövecekseniz marleye mi sövün diyon 🤣Arkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Kalbim kırıldı ama vicdansizim maalesef olur ben kabul ediyorum neyse roll u takip ettik allahdanYa sana neden ayrı ulaşayım ne yapmamı bekliyorsun 250
Lira sigara param kaldı dağıttım alayını onuda sanamı atim gir dedeye 50-50 5 kere bass hahajsksdkdd
Sall gelsinArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Tebrikler dostArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Kadim dostum bir tık seniSövecekseniz marleye mi sövün diyon 🤣
Kesene bereketArkadaşlar son 1 adım atıcam @Marley dostum konudan 3 arkadaş seçsin roll açacak 500 er kayme verelim ben yatayım tamam Mıdır ?
Bombayı eline bıraktı dost💣💥😀Sövecekseniz marleye mi sövün diyon 🤣
Daha 2 kere daha mola alcaklarSöyleyin şu maç bitsin
Ara yerde bizi iktireceksinKadim dostum bir tık seni
Yaktım helal et 😍🤣🤣🤣
Hemen alt yapıyla konuşuyorum 😂Söyleyin şu maç bitsin
Daha bunların 2 molası daha varSöyleyin şu maç bitsin