BendeGene alamadık
BendeGene alamadık
He vallatam baremine geldi ya la
O kadar takip ettim
Kesene bereket olsunBeyler kusura bakmayın dewam edip daha fazla kişiye ulaşmayı çok isterdim ama inan celte beş kuruş yok en önemlisi sigaram yok o nedenle 340 TL @RamizAmca ya atayım oda rol yapsın kazanırsa oda başkasına devretsin
İyi olduHe valla
Bende kaldimUlan o kadar kişi aldı tek kaldık dışarda
O kadar takip ettimUlan o kadar kişi aldı tek kaldık dışarda
Kesene bereket dostBeyler kusura bakmayın dewam edip daha fazla kişiye ulaşmayı çok isterdim ama inan celte beş kuruş yok en önemlisi sigaram yok o nedenle 340 TL @RamizAmca ya atayım oda rol yapsın kazanırsa oda başkasına devretsin
Emeğine sağlık hayırlı akşamlarBeyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
Kesene bereketBeyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
Kesene bereketBeyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
Kesene bereket dostumBeyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
Kesene bereket güzel dağıtmışsın ..Beyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
Kazancın daim olsun reisBeyler 5k attım kasa 7500 14 kişiye 500 attım 2500 zarar yeterli
Bu kadar
Hayırlı akşamlar
AminKazancın daim olsun reis
Çekim geldimi canoBeyler kusura bakmayın dewam edip daha fazla kişiye ulaşmayı çok isterdim ama inan celte beş kuruş yok en önemlisi sigaram yok o nedenle 340 TL @RamizAmca ya atayım oda rol yapsın kazanırsa oda başkasına devretsin
Saol cano