- 8,580
- 1,881
- 113
Martin ilk cuması evetGaliba cuma bile olabilir
Martin ilk cuması evetGaliba cuma bile olabilir
ben bu kansızla ılk konustugum sıra bunun yaşı öğrenince icimden şöyle demiştim bu velet bu paraları nasıl basıyor benden daha büyük bir marka mı doğuyor yoksa demiştim ama yanılmadım tabii artık poşetle geziyor o devir bittiSen 36 ysan ben Tahir değilim
Krdsm sende alacaklı gibi beni mi takip edionMartin ilk cuması evet
Max 1 hafta verin banaben bu kansızla ılk konustugum sıra bunun yaşı öğrenince icimden şöyle demiştim bu velet bu paraları nasıl basıyor benden daha büyük bir marka mı doğuyor yoksa demiştim ama yanılmadım tabii artık poşetle geziyor o devir bitti
Hahdshshs biz fakir dönemine denk geldik 30 lira varmi dedi herifben bu kansızla ılk konustugum sıra bunun yaşı öğrenince icimden şöyle demiştim bu velet bu paraları nasıl basıyor benden daha büyük bir marka mı doğuyor yoksa demiştim ama yanılmadım tabii artık poşetle geziyor o devir bitti
30 lira istese yine iyi geçenlerde 5 tl arıyorduHahdshshs biz fakir dönemine denk geldik 30 lira varmi dedi herif
Krdsm ceSen yokken ben okula gidiyodum la çok garip
Cevabı daha komikti amaHahdshshs biz fakir dönemine denk geldik 30 lira varmi dedi herif
Takıp etsem 6 bin mesajın içinde 1 kez de olsa paranı yerdim nasip olmadı şükürKrdsm sende alacaklı gibi beni mi takip edion
Dün bende 9 tl aradım fakirlik zor harbi30 lira istese yine iyi geçenlerde 5 tl arıyordu
Bak mesela roll açtım diye 1 tane düşman kazanmisimTakıp etsem 6 bin mesajın içinde 1 kez de olsa paranı yerdim nasip olmadı şükür![]()
bir dünya markası asla küsürat aramazDün bende 9 tl aradım fakirlik zor harbi
Onu farkettim valla ilk defa roll u mu takip ettigindePara olduğunda gözüme güzel gozukuyonuz hepinizde para bitince kansız i hele kötü görüyorum
250tlyi jokere mı atsak çekip 2 paket sigara mı alsak diye düşündüğümüz o günlerBu makinayla bizim bı çıkmaz yola girdimiz zamanlar vardı o zamanlara geri donduk
Ne çorbasiİyi sabahlar arkadaşlar öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın ben kaçar bi çorba içeyim 2 çay
Bende 🥔 yiyim bariİyi sabahlar arkadaşlar öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın ben kaçar bi çorba içeyim 2 çay
Bende para olduğundan bahsediyorum ben paraliyken gözüme güzel gozukuyonuz whhddsOnu farkettim valla ilk defa roll u mu takip ettiginde
O günleri görmek nasıl olmadı henuzBende para olduğundan bahsediyorum ben paraliyken gözüme güzel gozukuyonuz whhdds