- 26,905
- 17,330
- 113
Dep maçı kazanacak sanki a... Sürekli faul
Hayırdır birader kaybetseydi sesin cikicakmiydi ?Sen hiç takip etme . Sonuç ? Benim dediğim oldu at kafası
tamamdır sen işini hallet kral3. Adım için bi yarım saat mola dostlar işteyim toparlayalım
Tamamdır dost3. Adım için bi yarım saat mola dostlar işteyim toparlayalım
Burda rol takip ederken kesin geldi icerde bu laflari cok diyen adam oldu ve o roller ne hikmetse yatti 1 dakikada 15 sayilarida gördükSen hiç takip etme . Sonuç ? Benim dediğim oldu at kafası
Süper olurBurdan çekelim başka siteeen devam ederiz ben gelene kadar çekimde gelir zatwn dostlar mantıklı mı sizce ?
Mantikli dostBurdan çekelim başka siteeen devam ederiz ben gelene kadar çekimde gelir zatwn dostlar mantıklı mı sizce ?
Kafana göre dost sen işlerini halletmeye bakBurdan çekelim başka siteeen devam ederiz ben gelene kadar çekimde gelir zatwn dostlar mantıklı mı sizce ?
Mantıksız abi sjjsjsjBurdan çekelim başka siteeen devam ederiz ben gelene kadar çekimde gelir zatwn dostlar mantıklı mı sizce ?
Tebrikler dostumEkli dosyayı görüntüle 914286Hala ödenmedi @Shellac @Daimon burayı kazandı yapalım kilitleyelim ilerleyen saatlerde tekrar konu açarım dostlarEkli dosyayı görüntüle 914286