Vermemmm dıyısıne bayıldım kanka bolsansKasa 3000 hedef 3 adım canlı basketbol dmden kimse yazmasın vermem tek kişi 500 birazdan başlimmm
Dm kapat kimse yazamaz zatenKasa 3000 hedef 3 adım canlı basketbol dmden kimse yazmasın vermem tek kişi 500 birazdan başlimmm
İşe başlamadın mı sen dahaVermemmm dıyısıne bayıldım kanka bolsans
Basladımİşe başlamadın mı sen daha
Bulamadım ben maçı hangi Lig buSesa empoli basketbol 66.5üst
Bol şans abi iyi akşamlar 🌆Sesa empoli basketbol 66.5üst
Artık parasız adamı annesi bile sevmez bro çalışmak iyidir herkes çalışsın rol takibini falan meslek zannetmesin burda kimse, kamu spotudur.İşe başlamadın mı sen daha
İtalya alt Lig nerden bulduysam bbu maçıBulamadım ben maçı hangi Lig bu
Evet buldum 36 şu anİtalya alt Lig nerden bulduysam bbu maçı
Ya takip eden zevkine eder ona kimse bir şey diyemez de herkes çalışmalı doğruArtık parasız adamı annesi bile sevmez bro çalışmak iyidir herkes çalışsın rol takibini falan meslek zannetmesin burda kimse, kamu spotudur.
Zevkine takip etmeyen var bro lafım onlara zaten onlar kendini biliyor bazıları asalak gibi meslek edinmiş bu rol takip işini. Eyvallah dostumYa takip eden zevkine eder ona kimse bir şey diyemez de herkes çalışmalı doğru
Aynen oda bni buldu acaba 1000tl yapsammı roll parası nasıl olsa kaybedecek tek kişi 1000tl yaptımBu çeyrek saçmalamış dep
Onlar zaten herkese DM atan adamlar bir ara Benim de ismimi o şekil çıkarmışlardı da neyse kendileri gibi görmüşlerdi iyi karagümrük salladı bir tane 3 1Zevkine takip etmeyen var bro lafım onlara zaten onlar kendini biliyor bazıları asalak gibi meslek edinmiş bu rol takip işini. Eyvallah dostum
EvetKötü maç seçmişsin hocam