- 1,084
- 187
- 63
bitti
Çok şaşırdım bende son adımya assaglik heriflerAşırı boş geçtiler bunlar normalde bu kadar yapmazdı
canın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi@Fathdo kusura bakma reis
tamamdır reiscanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
yatırcam şimdi bida yapalım 3 adım daha sen ver maçları gene bu ruslardan bunlar hızlı sonuçlanıyo
Sakıncanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
yatırcam şimdi bida yapalım 3 adım daha sen ver maçları gene bu ruslardan bunlar hızlı sonuçlanıyo
Bunlar böyle izlemek istersen maçları 1xbette var yayınıcanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
Reis bence biraz bekle çok kayıp ettin hırs yapmacanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
İzledim öyle gelişi güzel salladılar fark açılıncaÇok şaşırdım bende son adımya assaglik herifler
Bursa maçını beklersen vereyimcanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
şans bizimle olsun bakalımcanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
holi son adımda patladık zaten geliyodu
ilk 2 kupon çok rahat gelmiştiİzledim öyle gelişi güzel salladılar fark açılınca
gönder gelsin yatırdım bileReis bence biraz bekle çok kayıp ettin hırs yapma
Rusichiden başla ustaholi son adımda patladık zaten geliyodu
reisim benim gitmem gerek kusuruma bakma takip edemiycem bol sans ama umarım kazanırsın bu kezcanın sağolsun reyis son kuponda gittik ilk 2 kupon çok rahat geldi
Nasıl boş geçti kahpeler dağ taşa atıyor sankiholi son adımda patladık zaten geliyodu