Benim gozum 20 milyon parada dost 100k para günümüz şartlarda hiç birsey ne yapabilirsin ki o paraylanSanki cebindeki 100 lirayı düşürmüş diyiş şekline bak 🤣🤣 4 asgari ücret o dediğin rakam
Neden kaybederken geliyorsun ki bende para varken 50 tane konu açtım puahaValla şuan bende bi 17 k kaybettim sıfırlandık yine her zaman ki gibi bol şanslar dost sana
yaparım tabiValla mı bak şakası olmaz bu işin yapar mısın bu iyiliği bana
10 k dan 10 spin mi çevirdin naptın 😄Benim gozum 20 milyon parada dost 100k para günümüz şartlarda hiç birsey ne yapabilirsin ki o paraylan
babo bana bi 100 k atarmısınBenim gozum 20 milyon parada dost 100k para günümüz şartlarda hiç birsey ne yapabilirsin ki o paraylan
Daha önce bu forumda 2k lik rol açip 4 5 kişiye ualstin mi dostumbabo bana bi 100 k atarmısın
Yok 60 80 farm egt 2 saate sıfır zaten pauha10 k dan 10 spin mi çevirdin naptın 😄
ulaştım erhanımDaha önce bu forumda 2k lik rol açip 4 5 kişiye ualstin mi dostum
Ben görmedim valla ne yalan soylimulaştım erhanım
o daa senin hatan kankaBen görmedim valla ne yalan soylim
Gecen sene rol konusunda dağıtım yokmus dedem de max alsa 5 10 kişiyi görürdü zaten pauhadededen maxwin alıp 20 kişiye 500 tl atmıştım geçen sene kazansam ulaşacağım zaten
kanka rol açtım demedim maxwin aldım dedimGecen sene rol konusunda dağıtım yokmus dedem de max alsa 5 10 kişiyi görürdü zaten pauha
teşekkürler kupon kazandı ödülde sizin efendimBol şans
Takiliyorum ya ciddiye alma iyi gecelerkanka rol açtım demedim maxwin aldım dedim
yok kanka ciddiye aldığım falan yok sorun değil sanadaa hayırlı gecelerTakiliyorum ya ciddiye alma iyi geceler