- 40,071
- 42,590
- 113
Sende dun benim gibi sanki paralı biriydin sendemi battin dost1 ileri 1 geri delilo misali 3 ü göremedik ki 😅
Sende dun benim gibi sanki paralı biriydin sendemi battin dost1 ileri 1 geri delilo misali 3 ü göremedik ki 😅
Ben rol takibi yapmadım ki biz bakmayız yeni bir bahar için sadece yaprak dökeriz 😄Sende dun benim gibi sanki paralı biriydin sendemi battin dost
Sen bahar bekliyorsun isin daha kolay ben 20 yıllık gelecek hedefliyorum ben iflah olmam ama senin hala sansin var puahaBen rol takibi yapmadım ki biz bakmayız yeni bir bahar için sadece yaprak dökeriz 😄
siz şanslısınız siz seneye evde alırsınız 🤣Ben rol takibi yapmadım ki biz bakmayız yeni bir bahar için sadece yaprak dökeriz 😄
Gercekten senin iflah olma şansın 0 mıs 🤣Sen bahar bekliyorsun isin daha kolay ben 20 yıllık gelecek hedefliyorum ben iflah olmam ama senin hala sansin var puaha
Slotu keşfettiğim gün zaten orda kayışı kopardim valla pauhaGercekten senin iflah olma şansın 0 mıs 🤣
Evler demek istedin sanırım ksxkssxsiz şanslısınız siz seneye evde alırsınız 🤣
noldu buuuuEvler demek istedin sanırım ksxkssx
Sen attikdan 3 dk film sonraSende mi lose oldun
HahaahshŞeytan diyor aç solomon maçı ilk yarı 0.5 üst 5 kişi 500 ah şeytan dur uyuyalım
ALLAH aşkına ac ben ikna oldum puahaŞeytan diyor aç solomon maçı ilk yarı 0.5 üst 5 kişi 500 ah şeytan dur uyuyalım
Won oldu kupon aga nasıl açayım hahahALLAH aşkına ac ben ikna oldum puaha
Yapıstır gelsin 😂gece çöp oldu zaten bugünŞeytan diyor aç solomon maçı ilk yarı 0.5 üst 5 kişi 500 ah şeytan dur uyuyalım
maç veriyorum basıyosun kazanıyosun yatıyosun uyuyosun nası fikirWon oldu kupon aga nasıl açayım hahah
En son 5 ay önce rol takip ettim zaten istesem de takip edemem artikWon oldu kupon aga nasıl açayım hahah
aç açŞeytan diyor aç solomon maçı ilk yarı 0.5 üst 5 kişi 500 ah şeytan dur uyuyalım