- 8,246
- 4,992
- 113
Hak etmeyenler de çekılıs mı ödüllendirilecek onu anlamadım 😅çekiliş olucak yine holi 1500 çekilişle vericem 1500 bu arkadaşlar o kadar takip ediyor kaç saattir hakettiler
Hak etmeyenler de çekılıs mı ödüllendirilecek onu anlamadım 😅çekiliş olucak yine holi 1500 çekilişle vericem 1500 bu arkadaşlar o kadar takip ediyor kaç saattir hakettiler
Zaten ya kişiyiz kanka çekiliş filan karistirma@onkooo411 @geberejackson @serhatcan dostlar o kadar takip ettiniz
2 kupon daha yakalarsam sizlere çekilişsiz 500er atıcam 3ünüze
kalanlardanda 3 kişi 500 çekiliş yapar mod
öyle olacakHal etmeyenler de çekılıs mı ödüllendirilecek onu anlamadım 😅
50tl ne ya holi karıştırma işiYoo dimdik bı sekilde burdayim
Sendeyiz kral bak işte 😊boston 2per üst girmeyi düşünüyorum
E hani ?? Seni işten çıkardım haberin olsunbrok 30 görücek bu per burdayım dost bekle ve gör nba benim işim
takip edenler belli zaten mesajlardan adamda demiş onlara çekilişsiz vericem diyeZaten ya kişiyiz kanka çekiliş filan karistirma
Dost aynı şekilde baştan beri bende takipteyim çekilişemi kalcaz 😔çekiliş olucak yine holi 1500 çekilişle vericem 1500 bu arkadaşlar o kadar takip ediyor kaç saattir hakettiler
2 daha atamadılarE hani ?? Seni işten çıkardım haberin olsun
Krdsm senin parana göz dikmedim sakin oltakip edenler belli zaten mesajlardan adamda demiş onlara çekilişsiz vericem diye
cansın @Fathdo
tamam senide ekledim 4 kişi daha eklemem kalan çekiliş yapar mod forum kurallarına göreDost aynı şekilde baştan beri bende takipteyim çekilişemi kalcaz 😔
Boşuna takip ettik deseneKrdsm senin parana göz dikmedim sakin ol
Kanka çekiliş ne işin onu anlamadim kitamam senide ekledim 4 kişi daha eklemem kalan çekiliş yapar mod forum kurallarına göre
Alışığız ....Boşuna takip ettik desene
bol şans
Bol şans
Cekiliş yapmaz mod diye düşünüyorum knka crkiliş konusu olmadıgı icin dilediğine ulas der senlik konu cekiliş konu degl diye dusunyorm 😊🤝tamam senide ekledim 4 kişi daha eklemem kalan çekiliş yapar mod forum kurallarına göre