- 1,063
- 425
- 83
Çekme işi yok hocam alışverişte kullanılıyor sanırım ama altın, Razergold falan alıp nakite çevirebiliriz diye düşünüyorum hepsiburada da önemli olan yöntemini bilebilmeküstteki limiti çekebiliyomuyuz mesela hocam
Dene bakalım hocam çıkacak mıeyw hocam bakalım limit verirse yöntemini buluruz o kolay iş
üstteki limit için ne yapmak gerekiyorBu sabah Facebook'ta gördüm uygulamayı (öncelikle BDDK onaylı bir uygulama) bu şekilde limitler açtı üstteki limit müşteri temsilcisiyle görüşülüp açılıyor sanırım ama alttaki kullanılıyor galiba hepsiburada PTT AVM gibi uygulamalarda. Var mı bu uygulamayı bilen nakite çevirelim bu limitleri
Ekli dosyayı görüntüle 926571
uygulamanın isme ne dostBu sabah Facebook'ta gördüm uygulamayı (öncelikle BDDK onaylı bir uygulama) bu şekilde limitler açtı üstteki limit müşteri temsilcisiyle görüşülüp açılıyor sanırım ama alttaki kullanılıyor galiba hepsiburada PTT AVM gibi uygulamalarda. Var mı bu uygulamayı bilen nakite çevirelim bu limitleri
Ekli dosyayı görüntüle 926571
Fair finansuygulamanın isme ne dost
Ön onayı nasıl öğreniyorsun5 bin tl ön onaylı limit verdiler ama NFC yok üye olamadık
kullanabiliyomusun peki dost5 bin TL verdi vere vere
İster mağazada ister internet sitesi üzerinden kullanılıyormus öğreniyorum suankullanabiliyomusun peki dost