Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Eyvah ki eyvah... Geldiğimiz hale bak..

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,873
3,083
113
Ortalık çok kötü cidden korkar olduk sokağa çıkmaya

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,873
3,083
113
Çünkü herkes maddi sikintida ve herkes kumar oynuyor bir umut ve sonu hüsran olunca gözü dönüp herşeyi yapabiliyor insan ama sorun ne yazık ki tepemizdekilerde milleti aç bırakarak bu hale getirdiler
Evet malesef en basiti bugun asgari ücret 28 oldu kiralar 25-30 lira ekonomi aslında psklojiyi doğrudan etkiliyo bunalımı baslatiyor

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
421
83
Evet malesef en basiti bugun asgari ücret 28 oldu kiralar 25-30 lira ekonomi aslında psklojiyi doğrudan etkiliyo bunalımı baslatiyor
Mesela ben belediyede çalışıyorum 2 yıldır asgari ücrete 2 yıldır yan hak peşindeyim ama alamadım henüz kiram 15 gel bu işin içinden çık ay içerisinde bir iki defa kupon yakalayamazsam evde huzur falan kalmiyor

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,613
3,263
113
Şu Alperen salağı maçın içine sıçtı. O boy posla pota altında sayıyı bitiremiyor kalıbına sıçtımın gerizekalısı. Elindeki topu bile kaptırdı kaç kere. Kim övüyor bu malı bu kadar. O kalıpla biraz ribaunt ta alsın bi zahmet. Şutları zaten bok gibi

James Harden da düşerken basket faul alıyor. Yıldız o işte

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,873
3,083
113
Mesela ben belediyede çalışıyorum 2 yıldır asgari ücrete 2 yıldır yan hak peşindeyim ama alamadım henüz kiram 15 gel bu işin içinden çık ay içerisinde bir iki defa kupon yakalayamazsam evde huzur falan kalmiyor
Bende belediyede gece calisyom hangi belediye il

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,402
31,805
113
Bu çok farklı bişey Muro cana kıymak nedir birde karşındaki kadın bunun bağımlılıkla alakası yok
Gitsin kuyumcu doysun herşeyi göze almış
Onun psikolojisi bozuktur Dayı zaten öyle bir psikolojiye girsen yemin ediyorum direkt gider dediğin gibi yaparım vallahi

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,613
3,263
113
Çünkü herkes maddi sikintida ve herkes kumar oynuyor bir umut ve sonu hüsran olunca gözü dönüp herşeyi yapabiliyor insan ama sorun ne yazık ki tepemizdekilerde milleti aç bırakarak bu hale getirdiler
Toplumun yarısı hala bunlara toz kondurmuyor. Muhalefeti beğenmemelerini anlarım. Ben de beğenmiyorum zaten. Ama hala iktidarı övmek neyin kafası onu anlayamadım. Ben en azından al birini vur ötekine diyorum

Bu kadar kabileci mantıkla yaklaşan toplum zor bulunur

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,339
1,260
113
Şu Alperen salağı maçın içine sıçtı. O boy posla pota altında sayıyı bitiremiyor kalıbına sıçtımın gerizekalısı. Elindeki topu bile kaptırdı kaç kere. Kim övüyor bu malı bu kadar. O kalıpla biraz ribaunt ta alsın bi zahmet. Şutları zaten bok gibi

James Harden da düşerken basket faul alıyor. Yıldız o işte
Nasıl maç izledin Koç 4 .periyot full yedek oynadı
Kadro hep çaylaktı
Houston 110 sayı atardan 5 bin TL gitti
Bir daha asla bu orospu NBA ligine oynamam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,402
31,805
113
Bu ülkenin bu hale gelmesi pahalılık başka hiçbir şey değil

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,339
1,260
113
Toplumun yarısı hala bunlara toz kondurmuyor. Muhalefeti beğenmemelerini anlarım. Ben de beğenmiyorum zaten. Ama hala iktidarı övmek neyin kafası onu anlayamadım. Ben en azından al birini vur ötekine diyorum

Bu kadar kabileci mantıkla yaklaşan toplum zor bulunur
Koyunlar koyun