clippers handikap yapar maç sonu 15-20 farkla biter alperen balonu oynamıyorsa houston kazanabilir ona baglıAcil bilgi Kim kazanır acaba Ekli dosyayı görüntüle 904214
92.75 yeniliyoruzclippers handikap yapar maç sonu 15-20 farkla biter alperen balonu oynamıyorsa houston kazanabilir ona baglı
boşver takılmaNereye gidiyoruz böyle..Ekli dosyayı görüntüle 904212
Muro başkan birşey diyimmi bu iş birgün ciddiye bağlayacak haberin olsun bizi köle diye Suriye'ye gönderecekler tahminimce yani rüyamda gördümKıyamet yaklaşıyor Eşref'in günaydın
alperen gibi triple double yapıp ama maç içinde hiçbir işe yaramayan oyuncular olduktan sonra houston clippers gibi takımları dahi yenemez houstona vereceğin zaman kadroya bak alperen yoksa oyna varsa oynama bir dost tavsiyesi92.75 yeniliyoruz
Gitti kupon 18 fark War sonn çeyrek başlıcak şansa bak borç aldım onu daalperen gibi triple double yapıp ama maç içinde hiçbir işe yaramayan oyuncular olduktan sonra houston clippers gibi takımları dahi yenemez houstona vereceğin zaman kadroya bak alperen yoksa oyna varsa oynama bir dost tavsiyesi
Kimsenin gücü yetmez onaMuro başkan birşey diyimmi bu iş birgün ciddiye bağlayacak haberin olsun bizi köle diye Suriye'ye gönderecekler tahminimce yani rüyamda gördüm
dur bakalim belki mucize olur houston çevirir umudunu yitirme hemenGitti kupon 18 fark War sonn çeyrek başlıcak şansa bak borç aldım onu da
Bakalım hayırlısı olsunKimsenin gücü yetmez ona
Kanım donduNereye gidiyoruz böyle..Ekli dosyayı görüntüle 904212
İNSALLAHdur bakalim belki mucize olur houston çevirir umudunu yitirme hemen
Allah sonumuzu hayır etsin bu nedir ya kesin psikolojik sorununda vardır kumar için çana kiyilirmiNereye gidiyoruz böyle..Ekli dosyayı görüntüle 904212
Bunları gördükçe ben bağımlı değilim ya büyük ihtimal 😄Allah sonumuzu hayır etsin bu nedir ya kesin psikolojik sorununda vardır kumar için çana kiyilirmi
Bu çok farklı bişey Muro cana kıymak nedir birde karşındaki kadın bunun bağımlılıkla alakası yokBunları gördükçe ben bağımlı değilim ya büyük ihtimal 😄
Allah sonumuzu hayır etsin eskiden de para önemliydi ama tapılacak kadar değil ne haysiyetimiz kaldı ne serefimiz para için herkes herkese kazık atar oldu yazık çok yazikNereye gidiyoruz böyle..Ekli dosyayı görüntüle 904212
Büyük paralarla oynamak büyük sorunlara yol açıyor Muro. Beterin beteri var o misalBunları gördükçe ben bağımlı değilim ya büyük ihtimal 😄