- 3,182
- 2,141
- 113
Kullanıcı adı karatumhata veriyor para transferinde. daha önce çekiminiz var mı bu sitede. çekim olması şartmış para göndermek için.
Pin: 1236037
Kullanıcı adı karatumhata veriyor para transferinde. daha önce çekiminiz var mı bu sitede. çekim olması şartmış para göndermek için.
Benim var kanka ilk ben yazdım zatenhata veriyor para transferinde. daha önce çekiminiz var mı bu sitede. çekim olması şartmış para göndermek için.
Slota vur gitsin hocam parayıBu sefer de limit hatası veriyor. accaip bir site ya
20 göndermeyi dene kankaBu sefer de limit hatası veriyor. accaip bir site ya
yeminliyim slotlara. birinin işine yarasa bari bu para. şans getirirdi belki.Slota vur gitsin hocam parayı![]()
Boşuna heyecanlandık desene🤣🤣Bu sefer de limit hatası veriyor. accaip bir site ya
Kanka tam olarak ne hatası veriyoyeminliyim slotlara. birinin işine yarasa bari bu para. şans getirirdi belki.
Ekran atsana biyeminliyim slotlara. birinin işine yarasa bari bu para. şans getirirdi belki.
denedim 25 falan o da olmadı.20 göndermeyi dene kanka
O zaman rulette 0 a göm usta gelirse atacağın kişiye daha sağlam güzellik yaparsınyeminliyim slotlara. birinin işine yarasa bari bu para. şans getirirdi belki.
Canlıya sorsana kanka belki en az 100 falandırTransfer limit hatası veriyor
Yarı yariyada atabilirsin bro okan kardeşte aldinCanlıya bağlandım şimdi, 5 tl imiş ama bakalım
Du bakalım ne diycek