- 13,418
- 8,912
- 113
Kankam aceleden demedim ben zaten daha garanti olsun diye dedimGerek yok bnce acelemizde yok.17.87ye yapsin b8 surpriz kupon yada 37.87ye
Kankam aceleden demedim ben zaten daha garanti olsun diye dedimGerek yok bnce acelemizde yok.17.87ye yapsin b8 surpriz kupon yada 37.87ye
Offf bu bir gelse varya bayram ederiz bayram be.Haydi şansımız bol olsun yaArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
Ekli dosyayı görüntüle 70046
kanka sende @Shellac mı özendin sabah 6 ya sürcek herhalde rollArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
2. Yarilar sıkıntı oluyor hepEvo tek maçta atabilirsin aslında güzel orandan daha az risk olur bence
Anaaamm bi gelirse varyaaa offd.hadi bol sansArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
bol şans bu aradaArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
Harbi bu gelirsArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
Ekli dosyayı görüntüle 70
Bakalım artıkkanka sende @Shellac mı özendin sabah 6 ya sürcek herhalde roll![]()
87 kurusuda basmaliydinArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
Sen bi yerde etkinlik kazanmistin ama nerden hatirlamiyorumkanka sende @Shellac mı özendin sabah 6 ya sürcek herhalde roll![]()
Valla mı hemen söyleSen bi yerde etkinlik kazanmistin ama nerden hatirlamiyorum
Arsenal wonnArsenal daha demin yüzümü guldurmustu son dakikalarda yine güveniyorum Bayern de vitesi arttırır artık
Valla mı hemen söyleSıkıntıdayım düşün kanka
![]()