Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev Hakkında Çağrı Kağıdı

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
2,012
113
Arkadaşlar ben evi boşalttım evsahibide ikametimi sistemden düşürmüş şimdi benim istinafta dosyam var şayet ilerleyen zamanlarda girdi çıktı yapmam gerekirse cezaevi çağrı kağıdı gelirse nerden haberim olacak ? 10 günlük süre veriyolar ya avukatım gorebilirmi ? Birde PTT e tebligat uest hesabı açtım orda gözükürmü
Yılbaşında sitelere yılbaşı bileti için tanesi bin TL olan 50 ye yakın bilet alacağına evinin kirasını ödeseydin böyle durumlara düşmezdin. Hadi bir acıtasyon konusu açta birileri para versin 😃

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,893
9,136
113
Kardes evliyim diyosun eşyaları depoya koydum evden çıktım diyosun nasil bi hayat yasiyosun cozemedim sana bu kafayla kimse ev vermez zaten veren de seni çözer çözmez kapı dışarı eder bende kiracıyım ama senin gibileri görünce ev sahiplerine hak veriyorum yılbaşı öncesi burda şöyle böyle biletim var diyodun geliriyle her ay ilk önce kirasını ödemeyen adamdan bir cacık olmaz

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
234
63
Dost ben gorebilirmiyim edevlette falan yada PTT uest elektronik tebligat ta gözükürmü
Aynen gözüküyor çağırı kağıdı UYAP da çağırı fişi olarak da gözükür 2 sene ve 2 sene altı cezalara çağrı fişi gönderirler yukarısı direk tutuklama polis eşliğinde gidersin