Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev Hakkında Çağrı Kağıdı

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,413
113
Arkadaşlar ben evi boşalttım evsahibide ikametimi sistemden düşürmüş şimdi benim istinafta dosyam var şayet ilerleyen zamanlarda girdi çıktı yapmam gerekirse cezaevi çağrı kağıdı gelirse nerden haberim olacak ? 10 günlük süre veriyolar ya avukatım gorebilirmi ? Birde PTT e tebligat uest hesabı açtım orda gözükürmü

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
445
83
Arkadaşlar ben evi boşalttım evsahibide ikametimi sistemden düşürmüş şimdi benim istinafta dosyam var şayet ilerleyen zamanlarda girdi çıktı yapmam gerekirse cezaevi çağrı kağıdı gelirse nerden haberim olacak ? 10 günlük süre veriyolar ya avukatım gorebilirmi ? Birde PTT e tebligat uest hesabı açtım orda gözükürmü
Avukatının haberi olur takip ederse

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,835
3,534
113
vekalet verdiğin için tebliğ avukata gidiyor,uyapda bak dava dosyasında avukatın adı varsa vekil diye sorun olmaz benimkiler gidiyo ona direkt

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
445
83
Dost ben gorebilirmiyim edevlette falan yada PTT uest elektronik tebligat ta gözükürmü
Knk kesin bir bilgim yok bu konuda ancak kağıt çıktığında sanmıyorum hemen sisteme düşecek kararı görürsün ama evrak yola çıktığına varya teslim edilmedi gibi ibare göremezsin

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
445
83
Benimde adam yaralamadan var 10 unda son savunma yapacağım olmadı istinaf bakalım haklı görecekler mi

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,939
1,820
113
E devlete git arama kismana " uets "yaz. Kendine bir tane uets adresi al seni PTT sayfasına yönlendircek. Ordan ne var ne yok görürsün

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,413
113
E devlete git arama kismana " uets "yaz. Kendine bir tane uets adresi al seni PTT sayfasına yönlendircek. Ordan ne var ne yok görürsün
Dost açtım zaten pttden uest hesabı yani herhangi bir cezaevi çağrı kağıdı gelirse orda gözükür değilmi

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,939
1,820
113
Dost açtım zaten pttden uest hesabı yani herhangi bir cezaevi çağrı kağıdı gelirse orda gözükür değilmi
Evet orda sana nerden tebligat gelirse gelsin görürsün kankam. Hatta oraya kullandığın maile bile bildirim gelir