- 62,703
- 32,041
- 113
Bu kadar yaTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
Bu kadar yaTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
🙏Emeğine , yüreğine sağlık dostum 🍀Tamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
Kesene bereket dost. TebriklerTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
Kazancin daim olsun dostumTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
kesene bereket dost emeğine saglikTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim
sende kendini ilk 2 ye koydun diye oyle diyorsun amaHakkı da buydu zaten ilk başta neyse odur sonradan gelenler devam devam yazıyor biliyorlar ödül alamayacaklarını Neyse ya
😄😄😄İki gündür epey kazanç sağladım Beni tatmin edecek kadar . Tek adım dostlar için yapıyorum bunu da gelirse 2 kişiye 500 ödül atalım
Kardeşim baksana ben baştan beri takip ediyorum hakkımdır başka da bir şey demiyorumsende kendini ilk 2 ye koydun diye oyle diyorsun ama![]()
Bakalim oyle mi olacakKardeşim baksana ben baştan beri takip ediyorum hakkımdır başka da bir şey demiyorum
Sana bir şey söyleyeyim mi Dm yakmasa bile o kişiye Gönül koymam daha önce güzelliğini görmüşüm karı gibi kıskanmam yani buradaki tenekeler gibiBakalim oyle mi olacak![]()
Yo bende birsey demiyorum zaten dost farkindaysanSana bir şey söyleyeyim mi Dm yakmasa bile o kişiye Gönül koymam daha önce güzelliğini görmüşüm karı gibi kıskanmam yani buradaki tenekeler gibi
Yok Ben sana dediğim bir şey yok ki zaten Kral o kişiler kendini zaten bilirYo bende birsey demiyorum zaten dost farkindaysan![]()
Biliyorum biliyorum dostYok Ben sana dediğim bir şey yok ki zaten Kral o kişiler kendini zaten bilir
10 dakikaya belli olur kazananlar zatenYok Ben sana dediğim bir şey yok ki zaten Kral o kişiler kendini zaten bilir
Sıkıntı yok ya Eşref bizimdir10 dakikaya belli olur kazananlar zaten
Tebrikler daim olsunTamamdır dostlar rol bitmiştir. İki kişiye ulascam 15 dk ya kadar çalışıyorum şuan. @Shellac konu kilit reisim