- 36,734
- 28,956
- 113
Benim tanıdığım eşref bu rolü akşam iftar saati gelmeden bitirmez
Cekım gelsin son yapacam dedi nasip olmadı 😀😀😀Benim tanıdığım eşref bu rolü akşam iftar saati gelmeden bitirmez
Çekim gelse son adımı yapacaz da reis. Ama kaçırdın sen konuyu 😀😀 5 kişiye ödül attık zaten reisBenim tanıdığım eşref bu rolü akşam iftar saati gelmeden bitirmez
Hadiii babam bekliozzÇekim gelse son adımı yapacaz da reis. Ama kaçırdın sen konuyu 😀😀 5 kişiye ödül attık zaten reis
Reis benim dm yanmadı be moral gitti zabah zabah 😀😀😀Çekim gelse son adımı yapacaz da reis. Ama kaçırdın sen konuyu 😀😀 5 kişiye ödül attık zaten reis
Kişi başı kaç TL acabaÇekim gelse son adımı yapacaz da reis. Ama kaçırdın sen konuyu 😀😀 5 kişiye ödül attık zaten reis
Dolar reisKişi başı kaç TL acaba
Sabah atmış herhalde şimdiki değilReis benim dm yanmadı be moral gitti zabah zabah 😀😀😀
Valla reis ben en bastan beri burdayım la bauru maçından beri 😀Sabah atmış herhalde şimdiki değil
3 den beri 😀Valla reis ben en bastan beri burdayım la bauru maçından beri 😀
Bol sans gelsin beİkimisli çekim hala gelmedi.. setradan Gece ki kaybin bonusunu aldım yükselttim . Gelirse geceden takil eden 5 kişiye ödül gönderelim Ekli dosyayı görüntüle 943159
Yamyam misliİkimisli çekim hala gelmedi.. setradan Gece ki kaybin bonusunu aldım yükselttim . Gelirse geceden takil eden 5 kişiye ödül gönderelim Ekli dosyayı görüntüle 943159
Bol şansİkimisli çekim hala gelmedi.. setradan Gece ki kaybin bonusunu aldım yükselttim . Gelirse geceden takil eden 5 kişiye ödül gönderelim Ekli dosyayı görüntüle 943159
Bol sansİkimisli çekim hala gelmedi.. setradan Gece ki kaybin bonusunu aldım yükselttim . Gelirse geceden takil eden 5 kişiye ödül gönderelim Ekli dosyayı görüntüle 943159
GolllSuna da attirin be iy 0.5 üst battik Ekli dosyayı görüntüle 943160