- 2,302
- 11,306
- 113
Dostlar hala gelmedi ama beklemeye alındı. Bu siteye de yatirmam daha da . Bir sitede çekim 20 dakikayi geçiyorsa art niyet vardır abi
Yok üstad beklemeye alındı ise bir yarım saate gelirDostlar hala gelmedi ama beklemeye alındı. Bu siteye de yatirmam daha da . Bir sitede çekim 20 dakikayi geçiyorsa art niyet vardır abi
Sabah diyedir belki jojo mat hiç göndermiyormuş onlarada atma 😀Dostlar hala gelmedi ama beklemeye alındı. Bu siteye de yatirmam daha da . Bir sitede çekim 20 dakikayi geçiyorsa art niyet vardır abi
Alakasi yok dost uygun hesap arada bulamazlar bu site saglam sitedir jojobet bile havaleyi 4 saatte gönderiyor artik havale suan her sitede sıkıntı olmaya başladıDostlar hala gelmedi ama beklemeye alındı. Bu siteye de yatirmam daha da . Bir sitede çekim 20 dakikayi geçiyorsa art niyet vardır abi
Reis tüm betcolarda güncelleme varmış herhalde ya yine gece ki kayip bonuslarini bile alamadim dahaAlakasi yok dost uygun hesap arada bulamazlar bu site saglam sitedir jojobet bile havaleyi 4 saatte gönderiyor artik havale suan her sitede sıkıntı olmaya başladı
50-100 k lar bu sitede rahat ödenir daha önce çok kez çeken arkfsslarim vardıDostlar hala gelmedi ama beklemeye alındı. Bu siteye de yatirmam daha da . Bir sitede çekim 20 dakikayi geçiyorsa art niyet vardır abi
Gün içinde alırsın da dost eskiden her gün guncelleme vardi insanı rezil ediyordular bu ara eskisi gibi değilReis tüm betcolarda güncelleme varmış herhalde ya yine gece ki kayip bonuslarini bile alamadim daha
Vallahi bilmiyorum reis 1 saati geçti hala beklemedeReis oltaya getirmediler inş
Güncelleme var diyorlar
Buraya pek güvenme Eşref tek
İlginç allahtan,bi,adım daha devam etmedin
Bu site öder de bu aralar geç ödüyor nedense 👍🏽
Ne çekimi biyerinden uydurma hepsinde varVay çakal demek çekim bekliyon ha
Güncelleme olduğunu biliyon demekki bekleyen çekimin varNe çekimi biyerinden uydurma hepsinde var
Hakanın yanındaki 170 ne anlama geliyor 170k çekim bekliyor demek yakaladınGüncelleme olduğunu biliyon demekki bekleyen çekimin var
Uzun sürdü baya bukadar bekletmezkerdi
Hakanı bi araştırsak altından ne çekim paylaş bonusları çıkarHakanın yanındaki 170 ne anlama geliyor 170k çekim bekliyor demek yakaladın
20k çekim vermişsin beklemeye almışlar