- 57,092
- 31,711
- 113
33-23 olursa kaçarız43 33 şeklinde çıkacak #rez
33-23 olursa kaçarız43 33 şeklinde çıkacak #rez
Bizimkisi avuntu be dost takılıyorumKeşke görsek belki ileriyi görsek burda durmayız
3.per. 31 çıksa son per 45 çıkar bu maçı alt yapmazlar33-23 olursa kaçarız
31 çıkarsa eğer haftaya cumartesi kutsal cumartesi olur3.per. 31 çıksa son per 45 çıkar bu maçı alt yapmazlar
sen ne yaptın ahmet dost3.per. 31 çıksa son per 45 çıkar bu maçı alt yapmazlar
Alacaklıkarla uğraşıyorum napıyım . 3 kazansam 2siyle borç ödüyorum. Bitmiyor borçlar bitmiyorsen ne yaptın ahmet dost
Allah kolaylık versin dost umarım erken zamanda çözülür. bi vurgun yapsam hallederiz senin işide ucunda kalıyoruz hepAlacaklıkarla uğraşıyorum napıyım . 3 kazansam 2siyle borç ödüyorum. Bitmiyor borçlar bitmiyor
Valla o şans bize gülmüyor uzun zamandır. Allah herkesin çarşısını pazar etse bize sen bekle diyorAllah kolaylık versin dost umarım erken zamanda çözülür. bi vurgun yapsam hallederiz senin işide ucunda kalıyoruz hep
jackpot birikiyor demekki sağlam vurucan ahahaValla o şans bize gülmüyor uzun zamandır. Allah herkesin çarşısını pazar etse bize sen bekle diyor
Aha 72Aha 70
Konu başlığına bile para yazmış herşeyi ve herkesi para olarak görüyorYavuz hırsız ev sahibini bastırır derler @Tunca54 milletin parasını çarptığı gibi hırsız denilince erkeklenip özelden tehditler savuruyor
Aha 73Aha 72