- 5,720
- 1,649
- 113
atış olmasa wondu senin gibi depin ben
Ulan yeminle harbiden bugün aklı işi değilAlt oynuyoruz yarım sayı , üst oynuyoruz yarım sayı 🤣🤣
Yazık olduAlt oynuyoruz yarım sayı , üst oynuyoruz yarım sayı 🤣🤣
Şans yok hiç oynanmaz bugunAlt oynuyoruz yarım sayı , üst oynuyoruz yarım sayı 🤣🤣
Bol şans dostYapacak birşey yok . Sağlık olsun dostlar. Ben bu 20k yukliceme arkada biraz oynicam . Herkese bol şanslar. Umarım gece ye burdan devam ederiz
Bol şansin olsun @EşrefTEK80 YETİM BABASİ ALLAH SANA COK COK VERSİNYapacak birşey yok . Sağlık olsun dostlar. Ben bu 20k yukliceme arkada biraz oynicam . Herkese bol şanslar. Umarım gece ye burdan devam ederiz
Toparlarsın kral,,rastgeleYapacak birşey yok . Sağlık olsun dostlar. Ben bu 20k yukliceme arkada biraz oynicam . Herkese bol şanslar. Umarım gece ye burdan devam ederiz
En iyisi dost burda birimiz cenabetiz bugün anlaşıldı hep attığında gidiyorYapacak birşey yok . Sağlık olsun dostlar. Ben bu 20k yukliceme arkada biraz oynicam . Herkese bol şanslar. Umarım gece ye burdan devam ederiz
Kardeş kusura bakma ama 20 gündür foruma etkinlik adına destek olan adamın konusu kapanıyorsa başka bir şey demiyorum. Para pul isteyen mubtezelleri ayiklasin yönetim, bol şans.Arkadaşlar lütfen konunun içinde yasak olan şeyleri konuşmayalım muhabbetini yapmayalım. Bakın iki oldu konu kapanıyor bu yüzden. Rica ediyorum tartışma liste ve para muhabbeti yapmayalım..