- 41,066
- 14,822
- 113
Bı çay çorba molası verseydin iyi geliyorduDostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Bı çay çorba molası verseydin iyi geliyorduDostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Şanslı 5kişiDostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Emeğine sağlık kesene bereket kim kazanırsa 🙏🏻Dostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Dost burda olanlar yazsin sen sectiklerin kisileri kaple kim carsi iznine gidicek bilelimnokmaz miDostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Bırak şimdi şakaDostlar siz verdiğimiz gibi 7 kişiye özelden ulasilacak şimdi. 2 adım daha atıyoruz gelirse 5 kişi daha ödül
Sen geçen çarşı iznine çıkmıştın ben gordumnBırak şimdi şaka
Sulanıyor kankahajajaja saha sulaniyorBu avratlar neden ilk devre atıyor ikinci devre atmıyor @EşrefTEK80 sırrı nedir
Ya bi dur be adam daha dün gece 3 saat takip ettik boşa
Neyi boşa sonuclandiYa bi dur be adam daha dün gece 3 saat takip ettik boşa
Yoruluyor dost ve konsantrasyon bozuluyorBu avratlar neden ilk devre atıyor ikinci devre atmıyor @EşrefTEK80 sırrı nedir
Seviyorum seniYa bi dur be adam daha dün gece 3 saat takip ettik boşa
Ahmet sen neden araya giriyorsun canımNeyi boşa sonuclandi
Basket güç meselesi. Kondisyon düşüyor. Erkekler daha geniş ve büyük kadınlar biraz narin ondanBu avratlar neden ilk devre atıyor ikinci devre atmıyor @EşrefTEK80 sırrı nedir
Aynen dost haklısın,,Basket güç meselesi. Kondisyon düşüyor. Erkekler daha geniş ve büyük kadınlar biraz narin ondan
Pardon ben cekilidmAhmet sen neden araya giriyorsun canım
Bolşans kralBol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 907671