- 5,786
- 2,315
- 113
Simülasyon da mı takip ettin dayı
Bende oyle biliyorum da kazanmisiz diyince sanki izlememis gibiNormalde izliyor o
2018 den beri üyeyim bırakta o kadar olsun 😎Kanka seni ss alacaktım yakalayamadım sildin mi
Sayı silindi kral bizde şaşırdıkGirmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
Aynen kardeşim hatta sen gittin diye ben senin fotoyu profil yaptım adımın altınada eşreftek yapıp 7 kişiye dm den ulaştım bileGirmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
He he sildi babaGirmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
Direktlerden döndü gene kral)))Girmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
En rahat sabah seansıydı ya bu akşam altlar bizi bizden aldı 😀Girmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
Desene enişte kurtardı biziGirmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la
🤣🤣🤣 Demisligi var önceki günlerSon adım gelirse 300 kişiye pilavlı yemekli organizasyon demezsin di mi @EşrefTEK80
Listeyi hazırla sen yavaştanGirmiyordum forumada enişte haber verdi 🤣🤣🤣 hahahahaha harbi tutmuş ya la