- 7,990
- 2,355
- 113
Ya abartma.bisey demiyim diyorum abartma😀Bu adam benim babam
Ya abartma.bisey demiyim diyorum abartma😀Bu adam benim babam
ne rezil adamsın la tüüBu adam benim babam
Midem bulandı bu kadar da olmaz ki adam kaybetmiş gecmis olsun de geç iste illa insanlara kulluk etsinlerne rezil adamsın la tüü
sorma la 3-5 için bu kadar da düşülmez..Midem bulandı bu kadar da olmaz ki adam kaybetmiş gecmis olsun de geç iste illa insanlara kulluk etsinler
Sizin şu ekip rezil ekip olan sizsiniz hain rezilli k hepsi varsorma la 3-5 için bu kadar da düşülmez..
Dayimisin lan sen o lafını sana yediririm bak akilli olKöpek seni
Gorucez kim kime yedirmiyo formun sahibimisinBerkays sen dur bana berkay zaten forumda çoğu kisiylen samimiyim bak burdan sana ekmek çıkacakmı o lafı sana yedirmezsem bana da Erhan demesinler
Konu sahibinin konusunu kirletmem senin gibi saygısız değilim insanlara hakaret edecek kadar ama sen göreceksin 7 24 rol kovalayan adamGorucez kim kime yedirmiyo formun sahibimisin
The god father yerine Eşrefin resmi koy profilineBu adam benim babam
Konu kirletme yok adam rahatsız değil bi sen rahatsız oluyon ayrıca herşeyi ciddiye alıp bunalıma giriyonKonu sahibinin konusunu kirletmem senin gibi saygısız değilim insanlara hakaret edecek kadar ama sen göreceksin 7 24 rol kovalayan adam
Böyle iyi dostThe god father yerine Eşrefin resmi koy profiline
Olm herseyi ciddiye alıyorsunuz bu ne yaKral sizin hic mi onurunuz gururunuz yok, 3 kurus para icin anam babam diyosunuz millete. Konu sahibi bile utanmistir. Allah kimseyi düşürmesin bugun 3 kurus icin kendini bu kadar düşüren yarin kim bilir neler yapar. Agzima almak istemedigim seyleri yapanlar var kumar icin umarim kimseyi hayatina almazsin da milletin basini yakmazsin
Sağol sayende kültür ve ahlak seviyem artti profiline Nazı liderini koyan adamben senin oglun degilim 28 yasinda adamsin oglun olmayana oglum, baban olmayana baba dememeyi ogren. Iyi aksamlar
kendi babana baba demiyorsun sana para verecek adama babam diyorsun gel la atayım sana 3-5 bişeyler bana da baba deSizin şu ekip rezil ekip olan sizsiniz hain rezilli k hepsi var
Bırakın gitmeyin adamın üstüne boşverinkendi babana baba demiyorsun sana para verecek adama babam diyorsun gel la atayım sana 3-5 bişeyler bana da baba de![]()