- 66,361
- 32,232
- 113
3 perede girsen parayı vurduydun Eşref
Bilmezlikten geliyorBaksana şuna. Ne olup bittiğinin farkında mı acaba
Yav hoca tahrik ediyor işte seni düşme tuzağaUlan bir haftadır çatlıyor kuduruyorsun mesaj atıyorsun. Konularda etiket atıyorsun sana cevap dahi vermiyorum. Hala hangi yüz ile benle muhatap olmaya çalışıyorsun ? Her konuda para muhabbeti yapıyorsun oğlum derdin neyse söyle . Ben çekemiyorum seni kıskanıyorum herkese dağıttın bana atmiyorsun de istemiyorum forumda de eğer bir daha girersem de şerefsiz evladiyim
Farkındayım merak etme uzatmıyorum sadece Eşref zorda kalmasın diyeBaksana şuna. Ne olup bittiğinin farkında mı acaba
@Metings1905 bu pislik yapar atmazsan kurtulamazsın at hırsızı bundan iyidir🤣🤣🤣Ulan bir haftadır çatlıyor kuduruyorsun mesaj atıyorsun. Konularda etiket atıyorsun sana cevap dahi vermiyorum. Hala hangi yüz ile benle muhatap olmaya çalışıyorsun ? Her konuda para muhabbeti yapıyorsun oğlum derdin neyse söyle . Ben çekemiyorum seni kıskanıyorum herkese dağıttın bana atmiyorsun de istemiyorum forumda de eğer bir daha girersem de şerefsiz evladiyim
Yahu senlik bir sey yok sana minnettarum sadece battigin gece elime geceni diyom dagitimcidan kesemedim boyle oldu diyom bekleyin esref fazlasini atar diyom adamlara adamlar saniyorki 6k grlmis bana 2k yemisim saniyorlar dinleme onkari bak @Metings1905 kazanamadigi icin dagitmak istiyor konuyu bos ver distumsun kesene berejetSinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler
boşver dayı yaUlan bir haftadır çatlıyor kuduruyorsun mesaj atıyorsun. Konularda etiket atıyorsun sana cevap dahi vermiyorum. Hala hangi yüz ile benle muhatap olmaya çalışıyorsun ? Her konuda para muhabbeti yapıyorsun oğlum derdin neyse söyle . Ben çekemiyorum seni kıskanıyorum herkese dağıttın bana atmiyorsun de istemiyorum forumda de eğer bir daha girersem de şerefsiz evladiyim