Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8 Hedef 25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,337
27,125
113
Dm ler hep böyle zaten ki ne sanıyorsunuz ben çok okudum benle burda adamsın diye konuşup arkamdan sallayını hepsini de biliyorum hala da konuşuyoruz da onlar benim bildiğimi bilmiyor
Aynen öyle bana ne küfür edenlerle dost diye takılıyoruz. Marley 5 para etmez diyen de doğru demiş. Bu ara etmem 🤣🤣🤣

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,115
7,949
113
Bu muhabbette birileri hata yapmış yada yanlış anlaşılmış olabilir ve çözümü illaki bulunur. Ama iki kişinin muhabbetini ifsalamak, bel altı vurmak delikanliliga yakışmaz.

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
10,526
113
Dagitimci kiz ilebirlikte 11 kisi gelen parabu yine cebime girmedi ki zaten 😄
Sinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...