- 79,570
- 15,248
- 113
108
Kızım kaosun göbeğindesin sen ne bu mutlulukkaoss 😁
Enişte safsiken merak etme en aptalını da en zekisini de bir şekil idare ederBen çok salladım enişte belki sen bilmiyorsundur
Aynen öyle bana ne küfür edenlerle dost diye takılıyoruz. Marley 5 para etmez diyen de doğru demiş. Bu ara etmem 🤣🤣🤣Dm ler hep böyle zaten ki ne sanıyorsunuz ben çok okudum benle burda adamsın diye konuşup arkamdan sallayını hepsini de biliyorum hala da konuşuyoruz da onlar benim bildiğimi bilmiyor
Yonetım sana mesajlarımı verıyo enıste ne demek ben gpruyorumEnişte safsiken merak etme en aptalını da en zekisini de bir şekil idare eder
ADAMsin enişteEnişte safsiken merak etme en aptalını da en zekisini de bir şekil idare eder
Ben artık alıştım yaşadığım şeyler kafa yaptıKızım kaosun göbeğindesin sen ne bu mutluluk
Sinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeylerDagitimci kiz ilebirlikte 11 kisi gelen parabu yine cebime girmedi ki zaten 😄