- 62,951
- 32,196
- 113
Hadi gelsin ya
Biz karışmayalim dostBeyler bu mac da çok kararsız kaldım. Ev 68.5 alt tercihi bana yakın geliyor ne diyorsunuz. Aisin Aw Wings
Kimseye sorma kendin yapBeyler bu mac da çok kararsız kaldım. Ev 68.5 alt tercihi bana yakın geliyor ne diyorsunuz. Aisin Aw Wings
Sen kalbinden geçeni! OkuBeyler bu mac da çok kararsız kaldım. Ev 68.5 alt tercihi bana yakın geliyor ne diyorsunuz. Aisin Aw Wings
Reis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yokHadi gelsin ya
Ev tırtBeyler bu mac da çok kararsız kaldım. Ev 68.5 alt tercihi bana yakın geliyor ne diyorsunuz. Aisin Aw Wings
Alt iyidir çoğu zaman kazandirirBeyler bu mac da çok kararsız kaldım. Ev 68.5 alt tercihi bana yakın geliyor ne diyorsunuz. Aisin Aw Wings
hahahahReis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yok
Aynen eşref acele etmeReis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yok
Kanım çok hızlı Eşref d akan kanı durdurmak mümkün değilReis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yok
Aceleye gerek yokReis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yok
Aymen acele edip kaybetmesi kotu olurAynen eşref acele etme
adam para atıyor Beyler neticedeReis bu ne acele ya. Acele edip Kayıp yasamaya gerek yok
Bol şanslarGelirse son adım yapar vurur çıkarız.. bültende maç yok kararsız kaldım biraz inceledim. Bu tercih mantıklı geldi.. umarım istedigimizi alırız bol şanslar hepimizeEkli dosyayı görüntüle 892693
Bol sansGelirse son adım yapar vurur çıkarız.. bültende maç yok kararsız kaldım biraz inceledim. Bu tercih mantıklı geldi.. umarım istedigimizi alırız bol şanslar hepimizeEkli dosyayı görüntüle 892693
En iyisini sen bilirsin eşrefim bizde sen ellemeGelirse son adım yapar vurur çıkarız.. bültende maç yok kararsız kaldım biraz inceledim. Bu tercih mantıklı geldi.. umarım istedigimizi alırız bol şanslar hepimizeEkli dosyayı görüntüle 892693
Yine kadınlarGelirse son adım yapar vurur çıkarız.. bültende maç yok kararsız kaldım biraz inceledim. Bu tercih mantıklı geldi.. umarım istedigimizi alırız bol şanslar hepimizeEkli dosyayı görüntüle 892693