- 87,903
- 96,594
- 113
Eşref 2 dir helal ve helal diyo ne demek bu aq kara para mı aklıyo böyle 🤣
Ūlke fethederizz inannSu sinerjiy8 başka bissy icjn yapsak vallahi olur
Çatladı 😂Gelmeyecek diye emoji atan kıskanç napıyo şu an
Ne benden ötürü Ne Ondan ötürü ne öbüründen ötürü o adamın şansından ötürü geliyor bu kimsenin şansı yokSenden ötürü Varol diyelim 😍
Kral ne ettin trust wallet te gitti mi paran haledebildinmiYaptın yine bu sporu
HahahhaEşref 2 dir helal ve helal diyo ne demek bu aq kara para mı aklıyo böyle 🤣
Abooooo 😁Eşref 2 dir helal ve helal diyo ne demek bu aq kara para mı aklıyo böyle 🤣
Paralar gitti bin TLKral ne ettin trust wallet te gitti mi paran haledebildinmi
Diğer tarafında gönlü olsun diyor enişte heraldeEşref 2 dir helal ve helal diyo ne demek bu aq kara para mı aklıyo böyle 🤣
🙏🏻🥰☘ Aynen dostumNe benden ötürü Ne Ondan ötürü ne öbüründen ötürü o adamın şansından ötürü geliyor bu kimsenin şansı yok
Kesene bereket EşrefDostlar siz takipdeyken bende özelden ulasagim dostlar için rol geçmişine doğru baktım. Herkes faydalansın istiyorum. 17 kişi var . 10 kişi sözüne 2 daha ekliyorum 12 yapıyorum. Diğer 5 arkadaş için de ödül gonderdikten sonra . Tek adımlık rol aticam buraya onlar için. Şimdi mesajimi gören kimse birşey yazmasın ki hemen halledelim su işi. Zora girilip ban yemesin kimse yada konu
Kesene bereket dostDostlar siz takipdeyken bende özelden ulasagim dostlar için rol geçmişine doğru baktım. Herkes faydalansın istiyorum. 17 kişi var . 10 kişi sözüne 2 daha ekliyorum 12 yapıyorum. Diğer 5 arkadaş için de ödül gonderdikten sonra . Tek adımlık rol aticam buraya onlar için. Şimdi mesajimi gören kimse birşey yazmasın ki hemen halledelim su işi. Zora girilip ban yemesin kimse yada konu
Helal be iyi roll yaparım @EşrefTEK80Dostlar siz takipdeyken bende özelden ulasagim dostlar için rol geçmişine doğru baktım. Herkes faydalansın istiyorum. 17 kişi var . 10 kişi sözüne 2 daha ekliyorum 12 yapıyorum. Diğer 5 arkadaş için de ödül gonderdikten sonra . Tek adımlık rol aticam buraya onlar için. Şimdi mesajimi gören kimse birşey yazmasın ki hemen halledelim su işi. Zora girilip ban yemesin kimse yada konu
Kesene bereket Emegine saglik kralDostlar siz takipdeyken bende özelden ulasagim dostlar için rol geçmişine doğru baktım. Herkes faydalansın istiyorum. 17 kişi var . 10 kişi sözüne 2 daha ekliyorum 12 yapıyorum. Diğer 5 arkadaş için de ödül gonderdikten sonra . Tek adımlık rol aticam buraya onlar için. Şimdi mesajimi gören kimse birşey yazmasın ki hemen halledelim su işi. Zora girilip ban yemesin kimse yada konu
Nasip kısmet reis 👍 insanın kalbi doğru olacak birazda daim olsun böyle hep kazancı eksilmesinNe benden ötürü Ne Ondan ötürü ne öbüründen ötürü o adamın şansından ötürü geliyor bu kimsenin şansı yok
Üzüldüm be dostParalar gitti bin TL
Enişte dagilalim miEşref 2 dir helal ve helal diyo ne demek bu aq kara para mı aklıyo böyle 🤣