- 80,619
- 15,524
- 113
Kime ne atacaz dost@Shellac reisim bura kilit
Kime ne atacaz dost@Shellac reisim bura kilit
Tebrikler dost@Shellac reisim bura kilit
Bilmiyorum eşref hoca sinan pek böyle tepki vermez hayırlısı diyelimReis ben birşey yapmadim sinana be
Yok valla yaDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Kral bi kişi havale ile atsın ben atayım istiyosan da gönüllü çıkar zatenDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Reis at bana ben daitiryim kesintiler bana ait bu iş sarpa sardi..sinan dostumuda ben görürümDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Benim kiz arkadssta var galiba ben istemem senden ama o dagitabilirDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Al iste iş çözüldü ne güzelBenim kiz arkadssta var galiba ben istemem senden ama o dagitabilir
La sen bana niye trip yapiyon ben sana ne yaptim?Benim kiz arkadssta var galiba ben istemem senden ama o dagitabilir
Bende varDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
dağıtabilirim istersenDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Bana dagitim odul teklif etti kabul etmedim ksra listede para konusundaAl iste iş çözüldü ne güzel
Nryse bize gerek kalmadiBende var
Dost havale atsan olmaz mı aceba fazladan 20 TL var bende dağıtayım, kesintilerimkarsılar herhaldeLa sen bana niye trip yapiyon ben sana ne yaptim?
Bende varDostlar bu 6 kişi den hiç birinde papel yok mu ?
Üzüldüm para için dostluklar bozulmasın yaaBana dagitim odul teklif etti kabul etmedim ksra listede para konusunda
Yok sadece bu atacagin benik cebime girmeyecek ona gore ilerde roll yaparsam dm atma liste disi para alisverisimiz yok artik 👍La sen bana niye trip yapiyon ben sana ne yaptim?