- 44,436
- 43,227
- 113
Tebrikler dost helalin varNeyse ki gece ve sabah geri toparladik. Konu acacaktim ama gece filtresi varmış Ekli dosyayı görüntüle 884690Ekli dosyayı görüntüle 884689Ekli dosyayı görüntüle 884690
Tebrikler dost helalin varNeyse ki gece ve sabah geri toparladik. Konu acacaktim ama gece filtresi varmış Ekli dosyayı görüntüle 884690Ekli dosyayı görüntüle 884689Ekli dosyayı görüntüle 884690
Tebrikler dostNeyse ki gece ve sabah geri toparladik. Konu acacaktim ama gece filtresi varmış Ekli dosyayı görüntüle 884690Ekli dosyayı görüntüle 884689Ekli dosyayı görüntüle 884690
Deli paralar bunlar dostNeyse ki gece ve sabah geri toparladik. Konu acacaktim ama gece filtresi varmış Ekli dosyayı görüntüle 884690Ekli dosyayı görüntüle 884689Ekli dosyayı görüntüle 884690
Helal beBuda won superr
Tebrikler dost güzel dönüş yapmissinNeyse ki gece ve sabah geri toparladik. Konu acacaktim ama gece filtresi varmış Ekli dosyayı görüntüle 884690Ekli dosyayı görüntüle 884689Ekli dosyayı görüntüle 884690
Uyandık uyandık erkek adam bu saatte uyumazBirazdan tek adımlık rol yapar dagitima geçeriz. Dostlarımız uyansın bir😀
Bunada Tebrikler dostBuda won superr
Maşallah nazar değmesin dost güle güle harcaBuda won superr
Tebrikler kralBuda won superr
Sen hepiniz biz tekBuda won superr
İyi yaptınÇekim verdim. Başka yere atıp tek adım yapalim
Eyvallah can dostMaşallah nazar değmesin dost güle güle harca
Hala bir adım yapacam diyor bak illa kaybedecekBunada Tebrikler dost
Dağıtmak istiyor adamHala bir adım yapacam diyor bak illa kaybedecek
Bencede yapmasın güzel kazanmışHala bir adım yapacam diyor bak illa kaybedecek
Bir maç söylesin biz yalandan sayarız oynamış gibi işimiz bu dümen yapmakDağıtmak istiyor adam
Role gerek yok kazanmış zaten yarım elma Gönül alma olur hakan sabah börek güzel giderDağıtmak istiyor adam