Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,646
6,838
113
36

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,353
11,472
113
Simdi dostlar esrefi kimse listeye almazdi ben zorla alirdim kendisi sonradan dondugunde kemdi cebimden de verdim sart mart kosmadan ama o diyor illa takip et liste al simdo de diyor atayim roll yap yok ya sonra yine para elime gectiginde cebimdeki bitsin bosu bosuna ayrica @Aktas25 listesini tutup dagitim yapmisim onu da hep listelere alirdim adam jokerbetimi almis bi de diyor roll yap yok ya jokerimden cektim 3600 u 500 umu alip verdim hadi eyvallah dedim bu is boyle olnuyor artik herkesten kurtulmak lszim @hkmtgnl distum bu gun 128k vurnus artik selam vermiyor neden @Mülayim6060 a 2700 verdigimi saniyor onun parasi yokken halbuki o mulayimin dostumun bu sefer sakasiydi ben yine de 500 cekim yapip 250 attim ona ama cani sag olsun onun daha cok gecti parasi en iyisi boyle kimseden roll disi isrenemwk ki yarin bir gun sponsor sartli roll yaptigimda kimse gelip tavir yapmasin artik sadece ekstra para @Mülayim6060 den kabul ederim @Marley den ve @bedof34 dostumdan ve @bella dan gerisi bas agrisi gerek yok hesaplarimiz patlayacak ama zarara giriyoz tesekkurler esref yine de dostumdur ama para alisverisi olmayacak
Bana bir kez 300 TL kendi rolunden para gonderdin baska da seninle sadece dostluğum var doğru mu @sinansrml63

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,646
6,838
113
38 basss.

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Simdi dostlar esrefi kimse listeye almazdi ben zorla alirdim kendisi sonradan dondugunde kemdi cebimden de verdim sart mart kosmadan ama o diyor illa takip et liste al simdo de diyor atayim roll yap yok ya sonra yine para elime gectiginde cebimdeki bitsin bosu bosuna ayrica @Aktas25 listesini tutup dagitim yapmisim onu da hep listelere alirdim adam jokerbetimi almis bi de diyor roll yap yok ya jokerimden cektim 3600 u 500 umu alip verdim hadi eyvallah dedim bu is boyle olnuyor artik herkesten kurtulmak lszim @hkmtgnl distum bu gun 128k vurnus artik selam vermiyor neden @Mülayim6060 a 2700 verdigimi saniyor onun parasi yokken halbuki o mulayimin dostumun bu sefer sakasiydi ben yine de 500 cekim yapip 250 attim ona ama cani sag olsun onun daha cok gecti parasi en iyisi boyle kimseden roll disi isrenemwk ki yarin bir gun sponsor sartli roll yaptigimda kimse gelip tavir yapmasin artik sadece ekstra para @Mülayim6060 den kabul ederim @Marley den ve @bedof34 dostumdan ve @bella dan gerisi bas agrisi gerek yok hesaplarimiz patlayacak ama zarara giriyoz tesekkurler esref yine de dostumdur ama para alisverisi olmayacak
Sinan ben ne yaptimla baş ağrısı falan demişsin.kazaninca karsiliksiz direk sana yazdım hep.neyse canın saolsun sinooo

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,106
96,884
113
Bunlarda o potansiyel var mı her çeyrek 40 atacak

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,646
6,838
113
40 herçeyrek böyle olsa

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,353
11,472
113
Yahu ben ne yaptım onuda bilmiyorum, hiç birşey demedim. Özelden birşey de yazmadi ki ters cevap da vermedim. Burdan alıntı da yapmadı ki cevap vermedim diyin. Yani ben ne yaptim

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,106
96,884
113
ne oldu şimdi Sinan sıkıntı listeye almadı diye mi seni adam bir şey yapmadım diyor

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,714
15,222
113
Beyler aldı verdi vermedi tartışmasını bırakın tamam herkesin böyle kırgınlıkları var

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,106
96,884
113
45 te kaldı 2. Çeyrekte bi 45 gelirse Manisa kebabı yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...