- 15,646
- 6,838
- 113
36
Bana bir kez 300 TL kendi rolunden para gonderdin baska da seninle sadece dostluğum var doğru mu @sinansrml63Simdi dostlar esrefi kimse listeye almazdi ben zorla alirdim kendisi sonradan dondugunde kemdi cebimden de verdim sart mart kosmadan ama o diyor illa takip et liste al simdo de diyor atayim roll yap yok ya sonra yine para elime gectiginde cebimdeki bitsin bosu bosuna ayrica @Aktas25 listesini tutup dagitim yapmisim onu da hep listelere alirdim adam jokerbetimi almis bi de diyor roll yap yok ya jokerimden cektim 3600 u 500 umu alip verdim hadi eyvallah dedim bu is boyle olnuyor artik herkesten kurtulmak lszim @hkmtgnl distum bu gun 128k vurnus artik selam vermiyor neden @Mülayim6060 a 2700 verdigimi saniyor onun parasi yokken halbuki o mulayimin dostumun bu sefer sakasiydi ben yine de 500 cekim yapip 250 attim ona ama cani sag olsun onun daha cok gecti parasi en iyisi boyle kimseden roll disi isrenemwk ki yarin bir gun sponsor sartli roll yaptigimda kimse gelip tavir yapmasin artik sadece ekstra para @Mülayim6060 den kabul ederim @Marley den ve @bedof34 dostumdan ve @bella dan gerisi bas agrisi gerek yok hesaplarimiz patlayacak ama zarara giriyoz tesekkurler esref yine de dostumdur ama para alisverisi olmayacak
Sinan ben ne yaptimla baş ağrısı falan demişsin.kazaninca karsiliksiz direk sana yazdım hep.neyse canın saolsun sinoooSimdi dostlar esrefi kimse listeye almazdi ben zorla alirdim kendisi sonradan dondugunde kemdi cebimden de verdim sart mart kosmadan ama o diyor illa takip et liste al simdo de diyor atayim roll yap yok ya sonra yine para elime gectiginde cebimdeki bitsin bosu bosuna ayrica @Aktas25 listesini tutup dagitim yapmisim onu da hep listelere alirdim adam jokerbetimi almis bi de diyor roll yap yok ya jokerimden cektim 3600 u 500 umu alip verdim hadi eyvallah dedim bu is boyle olnuyor artik herkesten kurtulmak lszim @hkmtgnl distum bu gun 128k vurnus artik selam vermiyor neden @Mülayim6060 a 2700 verdigimi saniyor onun parasi yokken halbuki o mulayimin dostumun bu sefer sakasiydi ben yine de 500 cekim yapip 250 attim ona ama cani sag olsun onun daha cok gecti parasi en iyisi boyle kimseden roll disi isrenemwk ki yarin bir gun sponsor sartli roll yaptigimda kimse gelip tavir yapmasin artik sadece ekstra para @Mülayim6060 den kabul ederim @Marley den ve @bedof34 dostumdan ve @bella dan gerisi bas agrisi gerek yok hesaplarimiz patlayacak ama zarara giriyoz tesekkurler esref yine de dostumdur ama para alisverisi olmayacak
Kral hepimiz arkadaşız dostuz birbirimizi kırmaya gerek yok burası bu muhabbetkerin yeri değil düşmanın ağzına laf vermeyinBana bir kez 300 TL kendi rolunden para gonderdin baska da seninle sadece dostluğum var doğru mu @sinansrml63
Evet arays para girmesin saredece dostlugumiz bakidir ama hersey para degil adamsin yeterki herkes kazansin birda sayende kazaniyor da kesene bereketBana bir kez 300 TL kendi rolunden para gonderdin baska da seninle sadece dostluğum var doğru mu @sinansrml63
Bol şans fixed mı bu da hocaGelirse Açıktan 1500 sinana 3 dosta da ödül. Sinan tek bir kez trip atarsa bende daha da ustelemem. Herkese bol şans dostlar.Ekli dosyayı görüntüle 884348
Merak etme Enişte @sinansrml63 bu kuponu döve döve getirtirBunlarda o potansiyel var mı her çeyrek 40 atacak
Seni katmadim ki sen ne zaman vursan bizi unutkazsin adamsin ne zaman istesen sorun yokSinan ben ne yaptimla baş ağrısı falan demişsin.kazaninca karsiliksiz direk sana yazdım hep.neyse canın saolsun sinooo
Eyvallah sinanim.etikette gerisi başagrisi demişsin ya alındım bı an😀seviyorum seni kral adamsinSeni katmadim ki sen ne zaman vursan bizi unutkazsin adamsin ne zaman istesen sorun yok
Sinan çok şeyapma sende madem eskiden muhabbetiniz var. Çok daha beterleri oluyorSeni katmadim ki sen ne zaman vursan bizi unutkazsin adamsin ne zaman istesen sorun yok