- 7,394
- 1,677
- 113
Geçmiş olsun @EşrefTEK80
Biz sike yapiyoruz diye bas bas bağırıyor resmen6 dk sıfır sayı inanılır gibi değil. Bu Fenerbahçe aşağılık şerefsiz bir takım. Şike takımı. 16-0 seri yedi şerefsiz takim
Bol sans dost sevindim adınaHerkese selamlar dostlar. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırım. 2 gündür setra grubuna sağlam vurdum. Dostları da unutmak istemedim. Birde elmas bozdurdum bugun @Başkan ıma onuda bir dosta gönderirim. Herkese bol şanslar
Kardeşim adam oraya fenerbahçe yazmış şike işte.Allah belasını versin bu Türk takımlarının. Her yerde kendini belli eden adı takımlar. Şimdi bu maç normal mi dostlar?
KESİNLİKLE DEĞİLAllah belasını versin bu Türk takımlarının. Her yerde kendini belli eden adı takımlar. Şimdi bu maç normal mi dostlar?
Her seferinde aynı şeyin olması yani açıklama yok artikBunun üstüne trilyon oynasan daha da gelmez. Eline koluna sağlık aşağılık Fenerbahçe .
Geçmiş olsun da bunu tek Türk takımları yapmıyor kızacaksan baskonıaya kız atmadı son dakikalara kadar fark epey açıldı fenerde zaten bu atamıyor diyip süre eritti bunu her Lig'de yapıyorlar NBA dahil eğer karşılık verebilseydi gelirdiAllah belasını versin bu Türk takımlarının. Her yerde kendini belli eden adı takımlar. Şimdi bu maç normal mi dostlar?
Geçmiş olsun abiBunun üstüne trilyon oynasan daha da gelmez. Eline koluna sağlık aşağılık Fenerbahçe .
Vallahi dost çok geçmiş olsun senin kadar biz de üzüldük dediğin gibi bundan sonrası kaybolur Bence oynama istersen sana gece nba'den bir iki tane maç çıkarayım oynamak istersenBunun üstüne trilyon oynasan daha da gelmez. Eline koluna sağlık aşağılık Fenerbahçe .
Benim roll u mide yedi kahpeler galiba demi dostBunun üstüne trilyon oynasan daha da gelmez. Eline koluna sağlık aşağılık Fenerbahçe .
Bundan 15 sene önce falan gazeteler popülerdi kocaman yazı yazmışlardı eşekten adam olur Fenerbahçe'den adam olmaz diye 15 sene önce görmüşler bunu boşuna dememişler 5 dakikada 3 sayı attın rezil takım şike falan değil fark açık diye oynamadılar çaylak adamları koysan 5 dakikada 6 sayı atar lan