- 16,033
- 14,741
- 113
Aga herseye talip görüyorum seni endiseleniyorum@tahir1603 gülme krdsm zor zamanlar akcjjajca
Aga herseye talip görüyorum seni endiseleniyorum@tahir1603 gülme krdsm zor zamanlar akcjjajca
Ekmeğimizi Taşdan çıkarıyoruz alla sukurAga herseye talip görüyorum seni endiseleniyorum
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırım. 2 gündür setra grubuna sağlam vurdum. Dostları da unutmak istemedim. Birde elmas bozdurdum bugun @Başkan ıma onuda bir dosta gönderirim. Herkese bol şanslar
Bol şanslarBol şanslar hepimize dostlarEkli dosyayı görüntüle 920633
L sans bana bi dm atarmisin birisini soracamBol şanslar hepimize dostlarEkli dosyayı görüntüle 920633
Bolşans kardeşim.Herkese selamlar dostlar. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırım. 2 gündür setra grubuna sağlam vurdum. Dostları da unutmak istemedim. Birde elmas bozdurdum bugun @Başkan ıma onuda bir dosta gönderirim. Herkese bol şanslar
Ne guluyon lenBolşans kardeşim.
sondaki nokta biraz ağır olmuşBolşans kardeşim.
Garip dostu tek ayarlar senin işi bol şans sizeEkmeğimizi Taşdan çıkarıyoruz alla sukur
Hiç bişi anlamadımGarip dostu tek ayarlar senin işi bol şans size
Gücümüz yettigince inşallah reisim. TeşekkürlerGarip dostu tek ayarlar senin işi bol şans size
Kanka burayı bilerek takip etmiom diğerlerinin hakkına girmeyek ama uzakdan izliyorumGücümüz yettigince inşallah reisim. Teşekkürler
bol şansHerkese selamlar dostlar. Hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ulaşırım. 2 gündür setra grubuna sağlam vurdum. Dostları da unutmak istemedim. Birde elmas bozdurdum bugun @Başkan ıma onuda bir dosta gönderirim. Herkese bol şanslar