- 4,029
- 747
- 113
Ban yersın uzerıne gelırler
Ban yersın uzerıne gelırler
Kanka sen yeni misin burda ?neye göre seçilmediğini bilmiyorsan sende söylenmen lazım liste olur çekiliş olur normalde yetkili kişi yapsın usül bu böyle çok saçma oluyor heves kalmıyor anlatmak istediğim bu yoksa kim ne yapmış kimi seçmiş banane
püüüüüüüü getti börek 😁Yuhhh yuhhhh
tebrikler aga ne diyekHayır çekiliş yok dağıtacak adam güvendiği birine seç dedi onlar seçildi. Yapacak bişey yok
Katilmayacaksın kardeşim, söylediğin sey %100 doğru ama yapacak birşey yok hep aynı kişilere gidiyor o sebeple cebindeki paraya sahip çik bu tür muamelelere de maruz kalmamış olursunben alamadım işte 1000 kere ettim bi bakıyorum her konuda liste çoktan belli güzel iş
Hacı hoca sevmiyorlar bunlar din düşmanı Metin hocam. Gideyim de biraz nefes egzersizi yapayım.Yuhhh yuhhhh
Olsuniki kişilik olsun isyan
HahahahaHacı hoca sevmiyorlar bunlar din düşmanı Metin hocam. Gideyim de biraz nefes egzersizi yapayım.
Ben eskiyim abi varmı ödülKanka sen yeni misin burda ?
3-4 saat emek verip destek olan adamların seçilmesi neden zorunuza gidiyorKatilmayacaksın kardeşim, söylediğin sey %100 doğru ama yapacak birşey yok hep aynı kişilere gidiyor o sebeple cebindeki paraya sahip çik bu tür muamelelere de maruz kalmamış olursun
aynen 1 adım yapacak bekle çokHadi ödül alanlar siz çekilin biz eşref hocamla devam ediyoruz gönder kral bi adım daha @EşrefTEK80 fixed match olsun
tebrikler aga ne diyek
Ya allah aşkına gidip bi rolde siz acinda dağıtım yapın bakalım siz nasil yapıyorsunuz 20 kişi takip ettiğinde kimleri seçiyorsunuzKatilmayacaksın kardeşim, söylediğin sey %100 doğru ama yapacak birşey yok hep aynı kişilere gidiyor o sebeple cebindeki paraya sahip çik bu tür muamelelere de maruz kalmamış olursun
O macı takip ederken yaşanan streste ölen beyin hucrelerini kimse hesap etmiyorOlum ne emeği lan taş mı tasidiniz kendinize gelin osura osura maç takip ediyoruz neresi emek bunun
katilacamKatilmayacaksın kardeşim, söylediğin sey %100 doğru ama yapacak birşey yok hep aynı kişilere gidiyor o sebeple cebindeki paraya sahip çik bu tür muamelelere de maruz kalmamış olursun
Kalabalik takip edilen rollinglerde baht işi biraz bu işler 3 4 kişi takipler Okey de çoklu takipte napsin adam aw tüm parayı dagitsin mi
Ödül yok da yeniyse bir an önce kaçıp kurtarsın kendini diyecektim, çok üzerler bu kardeşimiziBen eskiyim abi varmı ödül![]()
ben seçmece yapamadığım için rol açamıyorumYa allah aşkına gidip bi rolde siz acinda dağıtım yapın bakalım siz nasil yapıyorsunuz 20 kişi takip ettiğinde kimleri seçiyorsunuz
Başkasının bahsine neden stres yapıyosun kiO macı takip ederken yaşanan streste ölen beyin hucrelerini kimse hesap etmiyor