- 23,816
- 14,584
- 113
Liste belli değil. Öyle bişey yok. Takip etmeyene ödül verilmezben alamadım işte 1000 kere ettim bi bakıyorum her konuda liste çoktan belli güzel iş
Liste belli değil. Öyle bişey yok. Takip etmeyene ödül verilmezben alamadım işte 1000 kere ettim bi bakıyorum her konuda liste çoktan belli güzel iş
İşte tam dergah ehli bir mümin.Ahirette değerlendiriliyor
Ban yersın uzerıne gelırleryıkıcaz bu düzeni
Sana mı atiyoruz ibaniTebrikler kac vurdun
Emek değil ekmekOlum ne emeği lan taş mı tasidiniz kendinize gelin osura osura maç takip ediyoruz neresi emek bunun
takip ediyoruzda boşaListe belli değil. Öyle bişey yok. Takip etmeyene ödül verilmez
46 sayfada 3-5 mesajın var burada insanlar 3-4 saat emek vermişben alamadım işte 1000 kere ettim bi bakıyorum her konuda liste çoktan belli güzel iş
Metin yok burda metin yoksa joeyi de çıkar 2 ye böl parayı
neye göre seçilmediğini bilmiyorsan sende söylenmen lazım liste olur çekiliş olur normalde yetkili kişi yapsın usül bu böyle çok saçma oluyor heves kalmıyor anlatmak istediğim bu yoksa kim ne yapmış kimi seçmiş bananeBak beni seçmemiş mesela. Ne yapayım şimdi olay mı çıkarayım @Eray53 Bu işler böyle
Ben cennete kaçarİşte tam dergah ehli bir mümin.
3 kişi var burada dost kendini sayma
Yuhhh yuhhhh
iki kişilik olsun isyanListede bile yokuz mk isyannn
Hayır çekiliş yok dağıtacak adam güvendiği birine seç dedi onlar seçildi. Yapacak bişey yokneye göre seçilmediğini bilmiyorsan sende söylenmen lazım liste olur çekiliş olur normalde yetkili kişi yapsın usül bu böyle çok saçma oluyor heves kalmıyor anlatmak istediğim bu yoksa kim ne yapmış kimi seçmiş banane