- 48,345
- 13,507
- 113
Aaaaaaaa olmaz 😁Olmaz hepsı bızım puahahaj
Aaaaaaaa olmaz 😁Olmaz hepsı bızım puahahaj
Senı almadıHani liste?
Kanka diğer tarafı bize bıraksaydin o zaman banane hahahahahKanka ben burayı takip ediyodum ama gördüysen 🤣
Uzaktan tanıdığım kadarıyla forumdaki aklı başında olan kişilerden birisin sende böyle diyorsan vay halimizeHadi eşref sen diğer kuponu salla soğutmaya gelmez bu işler
cikicikler ölmez şekil değiştirir 😁Cikcik reisler ölmez forum bölünmez
Konu içi paylaşılmaz Dm den atarHani liste?
Ben ordan beklentim yoktu kanka valla hiko beni seçmiş ben metine versin dedim o takipledi bi tek ben asıl burayı takip ediyodum joe ve enişteyle baştan beriKanka diğer tarafı bize bıraksaydin o zaman banane hahahahah
Oynayacak zaten o burda tam olarak nasıl bir akıl tutulması gördün dostUzaktan tanıdığım kadarıyla forumdaki aklı başında olan kişilerden birisin sende böyle diyorsan vay halimize
Sadece o mu takipledi püüüBen ordan beklentim yoktu kanka valla hiko beni seçmiş ben metine versin dedim o takipledi bi tek ben asıl burayı takip ediyodum joe ve enişteyle baştan beri
Forumda bütün Metinler banlanirsa forum cennet bahçesi gibi olur.Meto geldi gene konuyu 56 yaptı yok böyle bişey
Evet kım vardı baskaSadece o mu takipledi püüü
Son adımı yani kanka 🤣Sadece o mu takipledi püüü
Sen pek bu toplara girmezdin onu vurgulamak istedim kötü niyetle yazmadimOynayacak zaten o burda tam olarak nasıl bir akıl tutulması gördün dost
Lan salladı oda kimse maçı bulamadı ki hahahahhahaSon adımı yani kanka 🤣
Köye ev yapıyorum kanka durForumda bütün Metinler banlanirsa forum cennet bahçesi gibi olur.
Ellerine sağlık abimBeyler listeyi @EşrefTEK80 e attm o baksin atsnnburaya
TamamKonu içi paylaşılmaz Dm den atar
11 8 ftLan salladı oda kimse maçı bulamadı ki hahahahhaha