- 1,044
- 231
- 83
Tebrikler
AGA oyle bişeymi var ya listeyi alın çekiliş yapın@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Listede bende olabilir miyim cok ihtiyaç var@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Roll açan ekip olsun bence saygılar@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Hakyemez o benı alır lısteye@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Oğuzhan şeffaftir bu işlerde iyi seçim.@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Hahajajajja ben kadirim4 dostun emanetini iletip biz devam edeceğiz yetimler asla yalnız kalmayacak
Cümle yanlış gibi sanki metoHakyemez o benı alır lısteye
ben bi maç verdim baştan beri de burdayım unutmazsın inş4 dostun emanetini iletip biz devam edeceğiz yetimler asla yalnız kalmayacak
Liste için en doğru adam kankam Oğuzhan abim herkesin ellerine sağlık kesene bereket versin inşallah 🙏🏻@qguzh4nn0 kral 4 kişilik liste hazırla sen. Ama lütfen hakkaniyetli olsun ekip işi olmasın sana guveniyoruz
Bunu en son tanıdığım @Metings1905 söylemişti o günden sonra fasfakir kaldı4 dostun emanetini iletip biz devam edeceğiz yetimler asla yalnız kalmayacak
Hadı kankam al gelOğuzhan adaletin yeryüzündeki son 3 temsilcisinden biridir
Ateş sel çığ bide oğuzhan en doğal 4 temeldirOğuzhan adaletin yeryüzündeki son 3 temsilcisinden biridir