- 17,494
- 14,397
- 113
Dayi tüm siteler havale çekime kılıf bulmaya başladıTamm 3180 tl havale ile odemefiler yapistir 12 saat 22 dk 33 saniye olmus
Dayi tüm siteler havale çekime kılıf bulmaya başladıTamm 3180 tl havale ile odemefiler yapistir 12 saat 22 dk 33 saniye olmus
Piyasa tehlikeli olmus kral
Dayı sen o parayı lütfen unutTamm 3180 tl havale ile odemefiler yapistir 12 saat 22 dk 33 saniye olmus
Kufurlestiniz iste herkes birbirine kufrediorduVallahi bilmiyorum en son 1000+500 dağıttım başkasının konusunda . Ufak bir tartışma oldu ama yani banlanacak bir durumda yoktu . Onla alakali oldugunu zannetmiyorum
2 kişiO gün konuda olan dostlara sorayım. Bir tek ben mi ban yedim dostlar ordakilerden ona göre ondan dolayı ban yemişim yada yememisim öğrenirim ancak
Biz de yedik bilemiyozO gün konuda olan dostlara sorayım. Bir tek ben mi ban yedim dostlar ordakilerden ona göre ondan dolayı ban yemişim yada yememisim öğrenirim ancak
Küfürü başkan görürse direkt banlıyorO gün konuda olan dostlara sorayım. Bir tek ben mi ban yedim dostlar ordakilerden ona göre ondan dolayı ban yemişim yada yememisim öğrenirim ancak
Erhanla eşref banlandı sadece o zaman2 kişi
Buraya sponsor ve parami alamicam ha peki oyle diosanDayı sen o parayı lütfen unut
Bi 10 yıl yesen rahat etsekBiz de yedik bilemiyoz
Evet kanka konudaki diğer herkes aktifti son 3 gündür çünküErhanla eşref banlandı sadece o zaman
Ya dayı ben vallaahi o sitenin finans ekibinden değilim site sponsormu hala senden duydum vallaBuraya sponsor ve parami alamicam ha peki oyle diosan
Labu millet ne ile cekio paralariDayi tüm siteler havale çekime kılıf bulmaya başladı
Trust wallet en sağlamLabu millet ne ile cekio paralari
Meyve veren agac taslanir kralO gün konuda olan dostlara sorayım. Bir tek ben mi ban yedim dostlar ordakilerden ona göre ondan dolayı ban yemişim yada yememisim öğrenirim ancak
Gormezden gelebilirsin ben nasil gormezden geliyorsam 😉Bi 10 yıl yesen rahat etsek
Kripto dayı bu arada baywın sponsor mu buraya göremedimLabu millet ne ile cekio paralari
dayı sana cüzi miktara anlatırım herşeyiLabu millet ne ile cekio paralari