- 56,560
- 31,418
- 113
Cemsin banlattı diyorlardı yalanmış 😀Banı açılmış gelmiş hoca
Cemsin banlattı diyorlardı yalanmış 😀Banı açılmış gelmiş hoca
Yok ismi lazım değil eşref benım kardeşim ya ona karışmamDost senmi banlattın eşrefi 😀
Willwucke cyberhangi maç
@Bayspin Destek kardeşide var enişte olmaz mıHe saat basi @baywin i etiketlicem ayar oldum
Açıklama da yazmıyordu. Rol yapcaktim bir baktım 3 gün banlandin yazıyor sebebi de yazmiyor 🤣🤣şaşırdım vallaDost senmi banlattın eşrefi 😀
Yok başkan gördü banladı muhtemelen küfürleşme oldu cemsinlik bişe yokCemsin banlattı diyorlardı yalanmış 😀
Sen bılıyon da bilmemeye geliyorsun gülümAçıklama da yazmıyordu. Rol yapcaktim bir baktım 3 gün banlandin yazıyor sebebi de yazmiyor 🤣🤣şaşırdım valla
Başkan banlamıştır açıklama yapmayı sevmez sabah ne bu gürütü diyip sinirlenmiştir adam 😀Açıklama da yazmıyordu. Rol yapcaktim bir baktım 3 gün banlandin yazıyor sebebi de yazmiyor 🤣🤣şaşırdım valla
Biri yönetime bildirmiştir ne olduysa😀Açıklama da yazmıyordu. Rol yapcaktim bir baktım 3 gün banlandin yazıyor sebebi de yazmiyor 🤣🤣şaşırdım valla
Tamm 3180 tl havale ile odemefiler yapistir 12 saat 22 dk 33 saniye olmus95 liraya 10 dk bir etiketlerim sen yorulma dayı
Vallahi bilmiyorum en son 1000+500 dağıttım başkasının konusunda . Ufak bir tartışma oldu ama yani banlanacak bir durumda yoktu . Onla alakali oldugunu zannetmiyorumSen bılıyon da bilmemeye geliyorsun gülüm
Geçmiş olsun kralAçıklama da yazmıyordu. Rol yapcaktim bir baktım 3 gün banlandin yazıyor sebebi de yazmiyor 🤣🤣şaşırdım valla
He öyle bişeyler diyordularda bende tam olayı bilmiyorum biz o saatte eskiden vampirdik aktiftikYok başkan gördü banladı muhtemelen küfürleşme oldu cemsinlik bişe yok
Iyyyyyyyyyy@Bayspin Destek kardeşide var enişte olmaz mı
Bb kaybolSinan hadi gitt gel