- 79,806
- 15,301
- 113
2Ben bir o zaman
2Ben bir o zaman
Helal dostCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
İkinci rolu yaptık dost aynı konuda6 saat rol mu olur la
Iste bu ilk sayfadan bak sinoSakin olun ilk rolde olup alamayan kesin alacak
valla bende aynısını düşünüyodum kankaKankam haydi çiğköfte alacam. Açım
adalet sasmaz kardesimSakin olun ilk rolde olup alamayan kesin alacak
Kesene bereket. Güzel günlerde harcaCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Güle güle harca dostCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Tebrikler dost devam edecek mi liste temizlendiyse katılcam diğer role 😂Cekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
sen bu işi biliyorsun kral gs ye ne oynamayı düşünüyorsun ?İkinci rolu yaptık dost aynı konuda
Şansın daim olsun gardaşım kesene bereket daha 15 k gelecek rahatız 😅😍😍Cekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Teşekkür yanındayız knkCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Kazancın daim olsunCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Twbrikler reisCekimimizi verdik dostlar tekrar teşekkürler. Ben bekletmicem sizi hemen gondercem şimdi . Sinani bekliyorum . Bugün 16 dosta ulaşmış Olcaz. umarım kırılan olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 890658.
Tebrikler kardeşim bazı sinyalci gavatlara para atmassan sevinirimİkinci rolu yaptık dost aynı konuda
Inanmak sarti o yuzden dostt@sinansrml63 wonladik wonzaladik beraber kardeşim yine
Ilkinden gulemedik bundan olurmu bakalimİkinci rolu yaptık dost aynı konuda